Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΤΟ ΕΣΡ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΣΠΟΤ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχτηκε να συμμετέχει αφιλοκερδώς στο διαφημιστικό , όπου και γυρίστηκε κανονικά ,
αλλά το ΕΣΡ το έκοψε.
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να κόψει το Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για ένα διαφημιστικό σποτ κοινωνικού περιεχομένου στο οποίο και πρωταγωνιστεί για την για καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού προς τους ανθρώπους που κάνουν χρήση ουσιών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ και των εκδόσεων Ψυχογιός. Η συγγραφέας Λένα Μαντά και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσέφεραν 20.000 αντίτυπα του βιβλίου της ''Δεν μπορεί, θα στρώσει'', που κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου, τα έσοδα από τα οποία θα πάνε στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Μόλις ενημερώθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απόφαση αυτή 
δήλωσε πολύ απογοητευμένος:
''Δεν καταλαβαίνω ορισμένες αποφάσεις. Ειλικρινά κάποια πράγματα δεν έχουν εξήγηση. Απλά μείναμε με την καλή διάθεση. Εγώ προσωπικά το έκανα με όλη μου την αγάπη. Όπως και η κυρία Μαντά και οι εκδόσεις Ψυχογιός. Θεωρείται από τις πλέον κορυφαίες Ελληνίδες συγγραφείς. Είναι μία εξαιρετική προσπάθεια αυτή που γίνεται στο ΚΕΘΕΑ και όλοι πρέπει  να βοηθήσουμε. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έμεινα έκπληκτος από τη φιλοξενία των παιδιών. Το Κέντρο εξυπηρετεί 3.000 άτομα, χρήστες και συγγενείς μέσα από δίκτυο 90 μονάδων. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας''.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου