Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΔΑΣ 2010

  Η Naomi Campbell τιμήθηκε για την προσφορά και την επιρροή της στο χώρο της μόδας στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2010, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ, στο Λονδίνο.
Το διάσημο μοντέλο έλαβε το βραβείο ειδικής αναγνώρισης, για την προσφορά της στον χώρο της μόδας τα τελευταία 25 χρόνια. 
 Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Phoebe Philo, η οποία κατέκτησε το βραβείο καλύτερου Βρετανού σχεδιαστή της χρονιάς.Philo, που είναι γνωστή και ως «βασίλισσα του νέου μινιμαλισμού» έλαβε το βραβείο της από την Bianca Jagger. Το βραβείο ψηφιακής καινοτομίας πήγε στον σχεδιαστή Christopher Bailey.






Το βραβείο καλύτερου σχεδιαστή ανδρικής σειράς έλαβε ο Patrick Grant. Στην κατηγορία ready-to-wear, το βραβείο ανερχόμενου ταλέντου απέσπασε ο Meadham Kirchhoff, ενώ στην κατηγορία των αξεσουάρ, ο Husam El Odeh αναδείχθηκε ανερχόμενος σχεδιαστής. Η Lara Stone έλαβε το βραβείο μοντέλου, ενώ το βραβείο βρετανικού στυλ απονεμήθηκε στην Alexa Chung.
Στην εντυπωσιακή βραδιά παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της μόδας και της showbiz, όπως οι Claudia Schiffer, Kelly Brooks, Bryan Ferry, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου