Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS -ΔΕΙΤΕ

Για ακόμα μία χρονιά το ''Dancing with the stars'' θα κάνει την εμφάνιση του στης τηλεοπτικές μας οθόνες. Οι κριτική επιτροπή του του Dancing απο οτι γνωρίζουμε μέχρι στιγμή θα παραμείνει η ίδια.
Ποιοι όμως θα είναι οι χορευτές του παιχνιδιού?. Διαβάστε τα ονόματα τα οποία ακούγονται μέχρι στιγμής οτι θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Το όνομα της Κάτιας Ζυγούλης ακούγεται έντονα για να συμμετάσχει στο παιχνίδι χορού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σχεδόν είναι κάτι εύκολο να παρευρεθεί η Κάτια στο show αφού και ο Σάκης είναι στον Ant1.




Η παρουσιάστρια του ''Top chef'' μάλλον πρέπει να αρχίσει και αυτή να ετοιμάζεται για το Dancing αφού φήμες την θέλουν ανάμεσα στους παίκτες. Ο ANT1 της έχει κάνει πρόταση και όπως φαίνεται τη στηρίζει. Αναμένεται να δούμε και την απάντηση της Ε.Μανωλίδου για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο αλλιώς όπως είναι αναμενόμενο η Νάντια θα πάρει θέση κριτή.



Ο παλιός παρουσιαστής του mega έχει δεχτεί και αυτός την πρόσκληση να συμμετάσχει στο παιχνίδι.
Ο Νίκος Παπαδάκης έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει μια νέα δουλειά οπότε μπορεί να είναι και το Dancing.



Δύο άτομα της πολιτικής σκηνής φαίνεται να συγκινήθηκαν από τον φιλανθρωπικό σκοπό και γιαυτό φήμες λένε ότι η παρουσία τους θα είναι αισθητή. Το όνομα λοιπόν της Λιάνας Κανέλη και του Παναγιώτη Ψωμιάδη ακούγονται για να χορέψουν στο ταψί.
 
Στη νέα σύντροφο του Αντώνη Ρέμου έκαναν πρόταση να παρευρεθεί στο show και φήμες την θέλουν να λέει το ναι. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε την Υβόνη να την καλωσορίζει στο Dancing η παλιά σύντροφος του Αντώνη.

Πρόταση έγινε και στην παρουσιάστρια Βάσια Λόη για την οποία όμως πληροφορίες λένε ότι δεν δέχεται να συμμετάσχει για το λόγο που όπως έχει δηλώσει θέλει και έχει επιλέξει να μείνει εκτός τηλεόρασης για φέτος.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου