Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΡΧΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ

Με μήνυση απειλείται ένας... φαντομάς Άγιος Βασίλης, που δρα στο πάρκο Pembrey, κοντά στην πόλη Llanelli της Ουαλίας
 
Ο αυτοαποκαλούμενος Αη Βασίλης των Δασών, μπαίνει κρυφά στο πάρκο και κρεμάει στα δέντρα δώρα για τα παιδιά, κυρίως βιβλία και παιχνίδια.

Μπορεί η κίνησή του να είναι ευγενική και συγκινητική, οι αρχές τονίζουν ότι τα χαρτιά περιτυλίγματος που χρησιμοποιεί προκαλούν ρύπανση στο δάσος και τον προειδοποιούν να σταματήσει, για να μη βρεθεί αντιμέτωπος με το νόμο περί ρύπανσης.
Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που κάνει την εμφάνισή του ο μυστηριώδης ξένος. Πέρυσι είχε κρεμάσει 600 δώρα, κυρίως στα έλατα του πάρκου. 
  Ανάμεσα στα δώρα που έχουν συλλέξει φέτος οι φύλακες, είναι λούτρινα κουκλάκια του Mickey Mouse και του Winnie the Pooh και τα έχουν παραδώσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο υπεύθυνος του πάρκου Rory Dickinson επεσήμανε στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ότι τα Χριστούγεννα γιορτή χαράς, αλλά ο συγκεκριμένος Άγιος Βασίλης του δημιουργεί προβλήματα, καθώς γεμίζει απορρίμματα το πάρκο.


Άλλοι τοπικοί αξιωματούχοι τόνισαν ότι πολλά από τα δώρα καταστράφηκαν από την κακοκαιρία και αναγκάστηκαν να τα πετάξουν στα σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου