Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ

Ένα κοριτσάκι έξι ετών το οποίο θεωρούσαν πως πέθανε στο καταστροφικό τσουνάμι του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό βρέθηκε ζωντανό και πολύ καλά στην υγεία του στη Σρι Λάνκα.
Όπως αποκάλυψε η αρχή για τα δικαιώματα των παιδιών το κοριτσάκι είχε παράνομα υιοθετήσει ένα ζευγάρι το οποίο είχε αγοράσει νεογέννητο από ζητιάνο λίγο μετά την καταστροφή.
Η απίστευτη ιστορία συνέβη όταν το μωρό βρέθηκε από έναν ζητιάνο ο οποίος στη συνέχεια το πούλησε έναντι 18 δολαρίων σε ένα ζευγάρι.
Μάλιστα οι υποτιθέμενοι γονείς προχώρησαν με μη νόμιμα μέσα σε υιοθεσία αφού τα χαρτιά που έδειξαν στις αρχές ήταν παραποιημένα και πλαστά.
 Η οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών στη Σρι Λάνκα που έχει αναλάβει την υπόθεση με τη βοήθεια της δικαιοσύνης θα πραγματοποιήσουν εξετάσεις DNA στην προσπάθειά τους να βρουν τους φυσικούς γονείς του παιδιού, αν ζουν φυσικά.
Το κοριτσάκι πλέον το φροντίζει η οργάνωση αφού όπως διαπιστώθηκε οι θετοί… γονείς δεν συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο τρόπο στο παιδί αφού στο σώμα του βρέθηκαν γρατζουνιές και μελανιές.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της εκπροσώπου της αρχής προστασίας των παιδιών που είπε για την φιλοξενία του παιδιού: «Δεν μπορείς να αγοράζεις παιδιά από τους δρόμους της Σρι Λάνκα σαν να είναι ένα φρούτο».
Έξι χρόνια μετά την βιβλική καταστροφή του 2004 ένα κοριτσάκι, αποδείχθηκε πως δεν είχε πεθάνει και ζούσε όλα αυτά τα χρόνια «φυλακισμένο» από ένα ζευγάρι που ψευδώς ισχυριζόταν πως είναι οι φυσικοί γονείς του
Χιλιάδες παιδιά από την Σρι Λάνκα έμειναν ορφανά μετά την βιβλική καταστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου