Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλοι γνωρίζουμε τι μέγεθος μπορεί να έχει ένας τετράποδος φύλος μας όπως ο σκύλος η το μέγεθος ενός οικόσιτου ζώου όπως μία αγελάδα.

Κάποια ζώα όμως που θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες όπως η γάτα, το κουνέλι, το σαλάχι η φάλαινα ξεπερνούν κατά πολύ το μέγεθος από τα άλλα ζώα της κατηγορίας τους.


 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΤο ψηλότερο σκυλί που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ, είναι το  σκυλί Γεωργίου. το ύψος του είναι 109 εκατοστά
Το μεγαλύτερο άλογο του κόσμου είναι στο Βέλγιο, με το παρατσούκλι  Radar. Το ύψος του είναι 1,83 μέτρα από την οπλή στον ώμο και ζυγίζει 1.088 κιλά.
 
 
 Ο μεγαλύτερος χοίρος στον κόσμο ήταν από την Κίνα. Το μήκος του ήταν 2,5 μέτρα, η περίμετρος 2,23 μ., και οι κυνόδοντες του έφταναν  τα 14,4 εκατ. σε μήκος.
 
 
 
 
 
Η μεγαλύτερη γάτα στον κόσμο είναι  ένα υβρίδιο,  ενός λιονταριού και μιας τίγρης στο Μαϊάμι με βάρος 408 κιλά.
 
Το σαλάχι αυτό φτάνει σε πλάτοςτα 10 πόδια. Τον Απρίλιο του 2008 οι ψαράδες της Καμπότζης κατάφεραν και το έπιασαν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι κτηνοτρόφοι ζωολογικού κήπου του Τόκιο κρατούν στα χέρια τους ένα κουνέλι βάρους 10 κιλών μαζί με ένα κουνέλι που ζυγίζει μόλις 45 γραμμάρια.
 
 
 
 
 
 Το πρώτο άθικτο ενήλικο αρσενικό καλαμάρι βρέθηκε κοντά Ανταρκτική, τον Φεβρουάριο του 2007. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να μεταφέρουν τα 10 μέτρα μήκος και τα 450 κιλά του στο κατάστρωμα.
 
 
 
 
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
χαχαχαχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου