Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ- ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ

ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΚΗ
Στον μεγάλο τελικό του Master Chef ο κριτής Δημήτρης Σκαρμούτσος τάραξε τα νερά των chef με την λάθος κάρτα που έδειξε στον Άκη Πετρετζίκη στην τρίτη δοκιμασία του τελικού με την κατασκευή του γλυκού.
Ο γνωστός κριτής έδειξε στον Άκη την κάρτα που είχε προηγουμένως δείξει και στον Μιχάλη για το πιάτο του γλυκού και δεδομένου ότι ο νικητής κρίθηκε στον πόντο κάποιοι αναρωτήθηκαν αν η λάθος κάρτα επηρέασε το αποτέλεσμα του τελικού.
Η ααλήθεια είναι όπως εξήγησαν και στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» ο κριτής είχε δώσει 10άρια και στους δύο διαγωνιζόμενους και τη στιγμή της ανακοίνωσης της βαθμολογίας του Άκη μπερδεύτηκε και τράβηξε ξανά την κάρτα του Μιχάλη. 
Η παραγωγή, αν και κατάλαβε το λάθος, δεν θέλησε να σταματήσει το γύρισμα και να γυριστεί εξ’ αρχής η σκηνή, μιας και τότε δεν θα ήταν τόσο αυθόρμητες οι αντιδράσεις των παικτών αλλά και των υπόλοιπων συντελεστών. 
Ούτως ή άλλως, η βαθμολογία ήταν η ίδια στους δύο διαγωνιζόμενους και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε αιτιολογήσει και τα δύο 10άρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου