Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ- ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΣΤΟ DANCING WITH THE STARS

ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ DANCING
Κι όμως ναι! Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso. όπως είπε χαρακτηριστικά
"Ε, ναι, λοιπόν, θα είμαι στο «Dancing with the stars». Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικός και εγώ, εκτός απροόπτου, δηλώνω «παρών»".
Ακόμη μίλησε για την Αργυρώ Μπαρμαρίγου και είπε "Προσωπικά τη νιώθω ακόμη φίλη μου. Δεν έχω πει και ούτε πρόκειται να πω ποτέ άσχημη κουβέντα για την Αργυρώ, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτικά".
Τέλος για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν λόγω των όσων είχε πει ο ίδιος και ο Γιωργος Καραμέρος για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά απάντησε: 
"Μιλάς για πρόσωπα με τα οποία περάσαμε μια ολόκληρη τηλεοπτική χρονιά με φιλικά πειράγματα μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, χρησιμοποιώντας εκατέρωθεν κουβέντες που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να παρεξηγηθούν από την όποια πλευρά. Η επίμαχη αναφορά έγινε μία φορά σε σατιρική εκπομπή με καθαρά χιουμοριστική διάθεση. Είχαν προηγηθεί σχετικά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, για τα οποία δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, ενώ στην ίδια εκπομπή είχαν ειπωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες από άλλα πρόσωπα, χωρίς κανείς να νιώσει ή να δηλώσει θιγόμενος ή ενοχλημένος.  
Και ξαφνικά, ανακαλύψαμε τους κακούς Σπύρο και Γιώργο που επιτίθενται κατά πάντων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου