Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ - ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η αρχή του ειδυλλίου Χατζηγιαννη και Μακρυπούλια 
και οι αρραβώνες
Πολλοί ήταν αυτοί που τους τσάκωσαν αυτό το καλοκαίρι να κάνουν βόλτες με το σκάφος του τραγουδιστή, να δειπνούν σε ταβέρνες και να απολαμβάνουν φανερά ο ένας την παρέα του άλλου. Όπου κι αν βρέθηκαν, σε Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη, Μύκονο, αλλά και στην Κύπρο ήταν μαζί. Μέχρι και στο Βερολίνο ακολούθησε η όμορφη Ζέτα τον καλό της, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να προωθήσει τον νέο αγγλόφωνο δίσκο του. Εκεί λοιπόν η Αθηναία καλλονή τροφοδοτούσε ακόμη περισσότερο τις φήμες και τα σχόλια που θέλουν να τρέχει κάτι μεταξύ τους, κάτι που ξεπερνά τα όρια της απλής φιλίας και παρέας. Όσοι έτυχαν να τους δουν από κοντά -στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές- είχαν να πουν πολλά για την οικειότητα που έχουν αναπτύξει ανάμεσά τους
Οι δυο τους απομονώνονταν και απέφευγαν τα περίεργα βλέμματα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ήθελαν να προκαλέσουν σχόλια. «Ο Μιχάλης περνά μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του», αναφέρει πρόσωπο από το στενό φιλικό τους κύκλο.
                                                                    Ο Αρραβώνας
Φαίνεται πως στο ζευγάρι αρέσουν τα παιχνίδια με την κάμερα του τηλεοπτικού φακού. Ο έρωτας τους είναι φρέσκος και δεν κολλάνε όπως φαίνεται να ταλαιπωρούν τα μέσα με το αν είναι η όχι μαζί. 
Τελευταίες πηγές μιλάνε για τον ΑΡΡΑΒΩΝΑ μεταξύ του ζευγαριού που όπως έχει διαδοθεί στον καλλιτεχνικό χώρο θα πραγματοποιηθούν την περίοδο των Χριστουγέννων. Το διάσημο ζευγάρι όπως δηλώνουν στενοί τους φίλοι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τους Αρραβώνες τους που θα γίνουν στην Πατρίδα του τραγουδιστή στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου