Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

16 ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Αναπάντητα ερωτήµατα δηµιουργεί ο θάνατος ενός 16χρονου Αµερικανού, το διαµελισµένο σώµα του οποίου βρέθηκε σε προάστιο της Βοστώνης, εκατοντάδες χιλιόµετρα µακριά από το σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα. Ολα τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι ο νεαρός έπεσε από αεροπλάνο,στο οποίο όµως είχε για άγνωστο λόγο κρυφτεί.
Το µυστήριο αρχίζει στις 15 Νοεµβρίου, την ηµέρα εξαφάνισης του 16χρονου. Λίγες ώρες αφότου δείπνησε µε την οικογένειά του στο σπίτι τους στο Σαρλότ, όπως αναφέρεται στους «Τάιµς», οι γονείς του ανακάλυψαν πως δεν ήταν στο σπίτι και ανέφεραν την εξαφάνιση στην αστυνοµία. Μία σειρά γεγονότων οδήγησαν τις αρχές στο συµπέρασµα πως ο Ντελβόντε κρύφτηκε στο σύστηµα αποθήκευσης των τροχών. Βάσει της νεκροψίας, τα τραύµατα δεν είναι ούτε από µαχαίρι ούτε από όπλο, αλλά συµβατά µε πτώση από µεγάλο ύψος.
«Στις 7.00 το απόγευµα της 15ης Νοεµβρίου ένα Bοeing 737-400 απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόµιο Charlotte Douglas, στη Βόρεια Καρολίνα, µε προορισµό το αεροδρόµιο της Βοστώνης. Περίπου στις 9.30 µ.µ. φοιτητές βρήκαν ένα σοβαρά τραυµατισµένο σώµα στην πόλη Μίλτον, ακριβώς κάτω από το ίχνος πτήσης», λέει ο εισαγγελέας Κίτινγκ. Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν αποτυπώµατα από γράσο στον αριστερό τροχό, καθώς και µια πλαστική κάρτα µαζί µε το πτώµα, η οποία είχε παγώσει και διασκορπιστεί σε κοµµάτια, ένδειξη ότι ο έφηβος εκτέθηκε σε θερµοκρασίες υπό του µηδενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου