Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΙΔΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ ΚΑΙ 
ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ EUROVISION
Ο νεαρός ηθοποιός και προστατευόμενος του καλύτερου μάνατζερ στην Ελλάδα φαίνεται να προετοιμάζεται για τον μεγάλο διαγωνισμό της Eurovision.
Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός και ο Ηλίας είναι αυτοκόλλητοι αφού έχουν παρευρεθεί σε πολλά κοσμικά μαζί.
 Ο Ηλίας Ψινάκης φαίνεται ήδη να έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον νέο ηθοποιό και την είσοδο του στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.
To όνομα του Θεοχάρη ακούγεται πολύ για την μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού και έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του αφού κιόλας θεωρείται και φαβορί.
Ο Θεοχάρης πάντως φαίνεται πολύ θετικός για την συμμετοχή του αφού έχει δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε να συμμετάσχει.
Το επικρατέστερο σενάριο, μέχρι στιγμής, θέλει την κρατική τηλεόραση να ακολουθεί το περσινό μοντέλο και να διοργανώνει διαγωνισμό μεταξύ πολλών υποψηφίων.
Ο Ηλίας όμως ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται και με τόσους ψήφους που πήρε φέτος μου φαίνεται ότι από στιγμή σε στιγμή θα σκάσει σήμα στην ΕΡΤ από μεγαλοστελέχη της πολιτικής ότι ο Θεοχάρης έχει πολύ καλή φωνή.
Μάλλον στο just the 2 of us δεν μπήκε μόνο για τον φιλανθρωπικό σκοπό αλλά επειδή ήθελα να πηδήξει από εκεί στον χώρο του τραγουδιού.


Θεοχάρη πρόσεχε γιατί όποιος πηδάει πολλά παλούκια τον παρεξηγεί ο κόσμος αλλά ξέχασα εσύ έχεις Μάνατζερ τον Ψινάκη ξέρει αυτός από παλούκια ολόκληρο Ρουβά και Μαρτάκη μανάτζαρε σε εσένα θα κολλήσει...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ 
χαχαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου