Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ-''ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ

 
Με κουράζει άλλα να λένε μπροστά μου και άλλα 
με το που απομακρύνομαι
Η Δέσποινα Βανδή σε  μια αποκαλυπτκή συνέντυξη μιλάει για πολλά στο περιοδικο «L’Officiel».
Διαβάστε μερικά απο αυτά που δήλωσε:
Σχετικά με την αποφασή της να εμφανιστεί φέτος στο Vox σε ένα πρόγραμμα απλό, και οχι να κάνει πάλι ένα φαντασμαγορικό show;
«Φέτος, επιχείρησα να αποστασιοποιηθώ απ' ό,τι έκανα μέχρι σήμερα, δηλαδή show, μπαλέτα κ.λπ. Διαφοροποίησα το πρόγραμμα ώστε να κυριαρχεί η καλή διάθεση στο τραγούδι. Στόχος είναι στο τέλος να γίνουμε όλοι μια παρέα, ένα πάρτι που πέτυχε. (…) Κι εγώ έχω την ανάγκη να μοιραστώ, να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Δεν σκέφτομαι ότι αν δεν πάει καλά αυτή δουλειά, θα ψαχτώ για κάτι άλλο. Έχω ανάγκη την επαφή με τον κόσμο, μου λείπει. (…) Άλλωστε, είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και βλέπω ότι οι εποχές αλλάζουν. Για παράδειγμα, την εποχή που έκανα εξωφρενικά πράγματα στο Rex, δεν υπήρχαν εδώ άλλα ανάλογα. Δεχόμουν επιρροές από τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, όπου έβλεπα μιούζικαλ και νέα πράγματα τα οποία ήθελα να φέρω μαζί μου και να τα παντρέψω με τα μπουζούκια. Αυτό κάποιες φορές πετύχαινε, άλλες φορές μπορεί να ήταν και λίγο αστείο».
Θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιο «εξίσου ηχηρό όνομα» σε μια πίστα;
«Μπορώ, αλλά μόνη μου δεν αρκώ. Πρέπει να ξεπεράσουν κι άλλοι πολλοί το Εγώ τους για να το καταφέρουμε. Το γεγονός δηλαδή ότι θα βγει κάποιος πρώτος στο πρόγραμμα, δεν τον μειώνει. Κι εγώ είχα θέμα με το ποιο όνομα θα γραφτεί πρώτο και με μεγάλα γράμματα, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, δεν μπορούμε να ζούμε στη δική μας στρατόσφαιρα. Κανείς δεν ασχολείται πια με το ποιος κάνει πρεμιέρα. Υπάρχουν προβλήματα κι εμείς μεσολαβούμε για να απαλύνουμε το ζήτημα του άλλου, για να ξεχαστεί».

Ποια είναι η σημαντικότερη αξία για εκείνη;
«Η αλήθεια. Και δεν είναι πολλοί γύρω μου αυτοί που θα μου την πουν. Με κουράζει άλλα να λένε μπροστά μου και άλλα με το που απομακρύνομαι. Η εντιμότητα και η αλήθεια μετράνε για μένα. (…) Όταν έχεις δίπλα σου σωστούς ανθρώπους, θα σου πουν την αλήθεια κι αυτό το εκτιμώ πολύ. Ακόμη περισσότερο βέβαια εκτιμώ το πώς θα μου την πουν, γιατί δεν μου αρέσει ο απότομος και χοντροκομμένος τρόπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου