Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ''

Η Ντίνα Νικολάου και ο Θανάσης Πάτρας στο στολισμένο χριστουγεννιάτικα στούντιο - κουζίνα της εκπομπής τους «Νηστικοί Πράκτορες» φιλοξένησαν την οικοδέσποινα του «Super Star» Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία όμως δεν πήγε μόνη της. Την συνόδευε η κόρη της Μαρίσα που ήρθε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές από το Λονδίνο όπου σπουδάζει. Δεν επισκέφτηκαν απλά τους συναδέλφους του διπλανού στούντιο αλλά μαμά και κόρη, Χριστίνα και Μαρίσα, μαγείρεψαν τη σπεσιαλιτέ τους. Έβαλαν τις ποδιές τους και έφτιαξαν «γεμιστό ρολό σφολιάτας».
 Στη συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε μερικά ονόματα γνωστών τηλεοπτικών προσώπων στη Χριστίνα και τη ρώτησε αν τους καλούσε σε γεύμα τι θα τους προσέφερε. 
Στον Θέμο Αναστασιάδη η Χριστίνα θα του παρουσίαζε ένα πιάτο με αρνάκι ψητό και πατατούλες, ενώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που λόγω θεσσαλονικιώτικης καταγωγής ξέρει από καλό φαγητό, θα του έφτιαχνε διάφορα πικάντικα μεζεδάκια.
Προβληματίστηκαν μέχρι να αποφασίσουν τι θα μπορούσε να ευχαριστήσει γευστικά την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά και τη Ναταλία Γερμανού.

  
ΣΧΟΛΙΟ:
Αυτό που θα ρωτάγαμε εμείς σαν kotetsi την Χριστίνα θα ήταν τι φαγητό θα ετοίμαζε στην κόρη της...; Και η αναμενόμενη απάντηση θα πρέπει να  ήταν ένα γουρουνόπουλο.
 ....Μαριισαααα  μην τρέχεις καραμελωμένα αμύγδαλα...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου