Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΙΔΗΣ-ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ''PEOPLE''


Για πρώτη φορά στο περιοδικό ''People'' o Π.Καλίδης και η σύντροφός του Λ.Μαρκόγλου μιλάνε για το μωρό που περιμένουν, τη σχέση τους και τον γάμο τους.

To παιδί πώς προέκυψε;
Πάνος: Δεν ήταν στα σχέδιά μας. Ούτε το περίμενα ούτε το επιδίωκα, να σου πω την αλήθεια. Ήταν κάτι, όμως, που ήθελα να ζήσω. Στο μυαλό μου το είχα οριοθετήσει χρονικά από τα 30 μέχρι τα 40. Και όταν έμαθα τα νέα, το πήρα πολύ χαλαρά.

Λεάννα, δεν ένιωσες πολύ μικρή για να γίνεις μητέρα;
Λεάννα: Πάντα ήμουν της οικογένειας. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια πολύ αγαπημένη και δεμένη. Δεν ήταν προγραμματισμένο αυτό το μωρό, αλλά εφόσον ήρθε, δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε έκτρωση.

Ο γάμος θα έρθει μετά τη γέννηση του παιδιού;
Πάνος: Πιστεύω ότι ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα στο ζευγάρι. Από τη στιγμή που μπορούν και συμβιώνουν, τα υπόλοιπα τα βλέπω απλά γραφειοκρατικά. Το μόνο που χρειάζεται το μωρό να έχει είναι μια μητέρα και έναν πατέρα, ένα όνομα και να είναι καλά μαζί οι γονείς του. Το γάμο δεν τον κάνεις για το παιδί. Το παιδί θέλει να έχει αγαπημένους γονείς. Υπό αυτή την έννοια, δεν χρειάζεται να παντρευτούμε για να μεγαλώσουμε την κόρη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου