Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ European Music Awards


Από τις ζωντανές εμφανίσεις σίγουρα αυτές που ξεχώρισαν ήταν η Rihanna, η Shakira και η Katy Perry που τραγούδησαν τις νέες τους επιτυχίες. Πάντως και η Rihanna και η Longoria φρόντισαν να ενημερώνουν από νωρίς μέσω του Twitter τους όλους τους θαυμαστές του, βάζοντας φωτογραφίες τους ακόμη και την ώρα του μακιγιάζ.  
  Η Lady GaGa ήταν η μεγαλύτερη νικήτρια των MTV Europe Music Awards 2010. 
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια που είχε προταθεί πέντε φορές για βραβείο, κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού για το hit single «Bad Romance», καθώς και τα βραβεία Best Pop και Best Female.
Δεν κατάφερε να παραλάβει τα βραβεία της αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής στη Μαδρίτη, αλλά ευχαρίστησε το κοινό της από τη σκηνή μιας συναυλίας που είχε στη Βουδαπέστη.
Η 24χρονη είπε στο κοινό του MTV: "Το μισώ που δεν είμαι εκεί, αλλά δουλεύω πολύ σκληρά." 

Η Katy Perry, προτεινόμενη επίσης για πέντε βραβεία, πήρε το βραβείο Καλύτερου Βίντεο για το τραγούδι της
«California Gurls»

 Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Caja Magica της Μαδρίτης, και είχε ως οιδεσπότισσα την Εύα Λονγκόρια από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση», η οποία κατέπληξε τα πλήθη αλλάζοντας 13 φορές τουαλέτα, στα οποία συμπεριλήφθησαν: ένα πολύ γκλαμ μίνι φόρεμα, ένα καυτό σορτσάκι και η στολή ενός γιγάντιου ισπανικού ζαμπόν.
 Την απονομή άνοιξε ένα ποτ πουρί από Shakira, Plan B, Kid Rock, Rihanna και Linkin Park.
Η Kesha κέρδισε το βραβείο του Πρωτοεμφανιζόμενου, ενώ οι Thirty Seconds To Mars ευχαρίστησαν το αφοσιωμένο τους κοινό, που είναι γνωστό και ως «the Echelon» αφού κέρδισαν τους Muse και τους Kings Of Leon στο βραβείο Best Rock. Οι Linkin Park κέρδισαν το βραβείο Best Live Act με αντιπάλους τους Muse και τους Kings Of Leon, ενώ οι punk-rock Paramore θριάμβευσαν στην κατηγορία Καλύτερου Εναλλακτικού Συγκροτήματος. Οι Bon Jovi, πραγματοποίησαν τη λήξη της τελετής με μια μίξη των καλύτερών τους τραγουδιών, και τιμήθηκαν με το πρώτο βραβείο MTV Global Icon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου