Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΔΡΑΜΑ 16 ΧΡΟΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο που φαίνεται καθαρά να κάνει έρωτα με το φίλο της μέσα από βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο του δεύτερου, το οποίο έχει «κυκλοφορήσει» χωρίς τη θέλησή της σε αρκετά άτομα του περιβάλλοντός της αλλά ακόμη και σε άτομα που η ίδια δε γνωρίζει!

Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έχει δοθεί, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Πατρίδα», σε άτομα νεαρής ηλικίας, θαμώνες καφετεριών στην πόλη του Ηρακλείου, όπου και η ίδια σύχναζε.
Η νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο μαζί με τους γονείς της πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί από ένα τυχαίο γεγονός και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ έχει κατατεθεί και αγωγή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ σε αρκετούς από τους διακινητές του επίμαχου βίντεο. Η φοβερή αυτή ιστορία αποκαλύφθηκε πριν από αρκετό καιρό όταν υποβλήθηκε μήνυση στην Αστυνομία και η συζήτηση των αγωγών που έχει καταθέσει η κοπέλα και οι γονείς της αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο του 2011 από το μονομελές πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου