Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-«ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ»

Στην επικοινωνία που είχε με τη εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για την ανήθικη πρόταση που είχε δεχθεί στο ''Next Top Model'', για την αυστηρή κριτική του, τους ωραίους άντρες, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου το ''Next Top Model''.

Για την ανήθικη πρόταση ο γοητευτικός Χ.Χριστόπουλος δήλωσε: 
«Ήταν από μια κοπέλα που τελικά δεν μπήκε στο σπίτι. Μου έκανε καμάκι, λέγοντάς μου κάτι πολύ προσωπικό. Είχε εκδηλώσει φανερά την επιθυμία της».
Πως σχολιάζει την αυστηρή κριτική που κάνει στα κορίτσια ; 
«Πρέπει να πούμε τη γνώμη μας. Τι να κάνω; Να μην την πω;» «Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα κορίτσια φέτος έχουν μακράν καλύτερα σώματα και επίσης πολύ καλύτερα πρόσωπα από πέρσι. (…) Υπάρχει μια παρεξήγηση: Μοντέλο δεν είναι ένα κορίτσι που το βλέπεις στο δρόμο και παθαίνεις μπλακ άουτ. Υπάρχουν διάσημα μοντέλα, όπως η Κέιτ Μος, που περνάνε απαρατήρητα. Δεν γυρνάς ούτε να τις κοιτάξεις και στο πλατό μεταμορφώνονται σε θεές και λες “Μα τόσο πολύ τις αγαπάει ο φακός;”»
 Για του ωραίους άντρες δήλωσε:
«Και οι ωραίοι άντρες μού αρέσουν. Το ωραίο δεν έχει φύλο. Καμιά φορά, οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν το ωραίο σε έναν άλλο άνδρα. Εγώ -και λόγω δουλειάς- κρίνω αλλιώς. Διακρίνω τα ωραία χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα, το ωραίο σώμα».
Αν θα συνεχίσει το ''Next Top Model'' o Χάρης απαντάει: 
«Ε, βέβαια! Καταρχήν, έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Πέρσι σκίσαμε, φέτος επίσης σκίζουμε. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τα ποσοστά τηλεθέασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου