Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ: Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ


Ο Τάκης Ζαχαράτος καλεσμένος σήμερα της Ελεονώρας Μελέτη έκανε κριτική στους τηλεαστέρες και μίλησε έξω από τα δόντια.


Για την Ελένη Μενεγάκη ο καυστικός Τάκης δήλωσε : << Η Ελένη έχει χάσει τη μπάλα. Με ενοχλεί το να είσαι ισχυρογνώμων και να μην κατανοείς τα λάθη σου. Δεν είναι τυχαίο πως άλλαξε όλη η ομάδα που είχε δίπλα της. Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό με ύφος και βαρύτητα της Έλλης Στάη, γιατί απλά δεν είσαι. Ούτε να ασχολείσαι με το πόσο μακριά είναι τα extension σου και πόσα κιλά έχεις χάσει. Το βαριέται και ο τηλεθεατής>>


Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Το "Master Chef" το θεώρησα κατάντια για το επίπεδο της Μανωλίδου. Η ίδια έστρωσε το δρόμο για να την αντιπαθήσω. Η προφορά που έχει είναι αστεία. Τη θεωρώ καπάτσα και αρκετά έξυπνη γιατί μπορεί να διαχειριστεί την κατάντια της και να κερδίσει. Δεν ενδιαφέρεται για τη διάρκεια και υποστηρίζει την κατάντια».

Για το γεγονός με τη Βάνα Μπάρμπα: «Έμαθα όπως όλη η Ελλάδα το σκηνικό με τη Βάνα στο πρωινό του Mega. Θεωρώ πως είχε απόλυτο δίκιο και μου έκανε εντύπωση που νευρίασε τόσο λίγο. Περίμενα μεγαλύτερο ξέσπασμα επειδή την ξέρω».

Για το «Νησί»: «Στο "Νησί" είδα ηθοποιούς που δεν άξιζαν και μέσα από τα χέρια του σκηνοθέτη αυτού του σίριαλ να έχουν γίνει κάτι μοναδικό. Έχω εντυπωσιαστεί είναι πολύ καλή παραγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου