Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΤΕΟ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤH ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος εμφανίστηκαν, πριν από λίγες μέρες, μαζί στην εκδήλωση του σχολείου, όπου φοιτούν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της παρουσιάστριας, κάποιοι εξεπλάγησαν.

Κάποιοι άλλοι απλώς κατάλαβαν ότι πλέον η σχέση του επιχειρηματία και της «ωραίας Ελένης» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι πλέον ένα απλό φλερτ, αλλά ούτε και μια σχέση που αισθάνονται την ανάγκη να κρύβουν.
Τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά. Τόσο σοβαρά, που πλέον είναι θέμα ημερών η μετακόμιση του Ματέο Παντζόπουλου στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, μία μετακόμιση η οποία έχει ήδη κανονιστεί.

Το μόνο που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα ήταν να ωριμάσουν οι συνθήκες. Και τώρα που αυτό συνέβη, είναι πλέον έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα μαζί με το σύντροφό της. Οι δυο τους έχουν ήδη συζητήσει και έχουν συμφωνήσει ότι ήρθε ο καιρός να μείνουν μαζί. Αποφάσισαν ότι ο Ματέο θα μετακομίσει στο σπίτι της Ελένης, αφού, έτσι κι αλλιώς, η παρουσιάστρια μένει εκεί με τα παιδιά της και θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια να αλλάξει στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου