Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Μια είδηση που μας δίνει ο skai είναι:σολάριουμ, λασπόλουτρα, Skype και μηχάνημα για υπερηχογραφήματα θα έχει από εδώ και μπρος μία ρωσική φυλακή, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης, αλλά και η υγεία, των κρατούμενων γιατί όπως ακούγεται η Ρωσία έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις για τις φυλακές της, οι οποίες έχουν υπεράριθμους κρατούμενους και ελλιπείς παροχές υγείας.
ΜΙΑ ΕΊΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΊΝΕΙ ΤΟ kotetsi ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΚΆΠΟΙΕΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΣΕΣ ΦΥΛΑΚΈΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΨΕ Η ΡΩΣΙΑ

 
Η πιο ασφαλής φυλακή: Εδώ πέρα κάθε κρατούμενος ξεχνάει το ενδεχόμενο απόδρασης.Είναι ο εφιάλτης κάθε παρανόμου. Είναι το σπίτι των πιο βίαιων και επικίνδυνων εγκληματιών του Κολοράντο




- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Η πιο κυριλέ φυλακή: Θες να σκοτώσεις την πεθερά σου και σκέφτεσαι της φυλακής τα κάγκελα που είναι για τους λεβέντες.? Μην το σκέφτεσαι καθόλου σε αυτή τη φυλακή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έπρεπε να κάνεις κράτηση ένα χρόνο πριν.Το ξενοδοχείο-φυλακή βρίσκεται στην Αυστρία.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Η πιο διάσημη:Είναι σε νησί. Δεν μπορείς να δραπετεύσεις, όσο καλά και να το σχεδιάσεις, γιατί απλούστατα δεν έχεις που να πας. Στα 30 σχεδόν χρόνια λειτουργίας της, επίσημα δεν έχει δραπετεύσει ποτέ κανείς (ο Σον Κόνερι μήπως;) αν κι έχουν σημειωθεί 14 αποτυχημένες προσπάθειες. Μάλιστα, δύο άντρες το προσπάθησαν δύο φορές! Επτά άλλοι σκοτώθηκαν κατά την απόπειρα (οι 2 πνίγηκαν) κι οι υπόλοιποι απλά ξαναπιάστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου