Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΟΙ: ''ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ''

ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ 
ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Οι καραμεροχαριτάτοι μίλησαν εφ'όλης της ύλης στην συνέντευξη τους στο περιοδικό ''Βήμα''.
Δέν δίστασαν να σχολιάσουν και να αναλύσουν  τα χαμηλά νούμερα της AGB αλλά και τα ανήθικα παιχνίδια του κόσμου των media.
Για την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε είπαν τα εξής:
Γ. Κ.: «Βλέποντας όλα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη ζώνη πέρυσι, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε μια κατάσταση δύσκολη από την οποία βγήκε δυνατή και είναι σταθερή αξία στη ζώνη, ενώ στο Mega γίνεται μία εκπομπή η οποία δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση με ένα φρέσκο παντρεμένο ζευγάρι  που περιμένει και το παιδάκι του — να 'ναι καλά οι άνθρωποι. (...)  Πέσαμε στην κέντα των δημοσίων σχέσεων κάποιων κριτικών που κάνουν κριτική για την τηλεόραση μέσα από την τηλεόραση».
Ο Γιώργος Καραμέρος δεν δίστασε να συγκρίνει την πορεία τους 
με την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας:
«Είμαστε δύο δημοσιογράφοι σε αυτή τη ζώνη. 
Πέρυσι τον πόλεμο αυτό τον δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη και φέτος είναι η σειρά μας
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Η αρνητική κριτική πουλάει. (...) Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι, ανήθικα. Το ζούμε, αλλά όχι και να είμαστε κορόιδα και να μη μιλάμε».
  
 Σχόλιο: Αν προσπαθούσε κανείς να μετρήσει το πόσες τηλεοπτικές ώρες έχει η ''Βασίλησα της πρωινής ζώνης '' Ελένη Μενεγάκη στο γυαλί κάπου θα έχανε τα αυγά και τα πασχάλια... Ας φτάσετε και εσείς να μείνετε πρώτα μια πενταετία ON AIR γιατί απ'οτι φαίνεται τηλεοπτικό ζευγάρι θα σας φάει και εσάς και μετά μου αρχίζετε τις συγκρίσεις με μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης κύριοι Καραμεροχαριτάτοι.... Τώρα σας έπιασε ο πόνος για την Ελένη που χάσατε την πρωτιά από το mega πέρυσι ούτε λόγος για την Ελένη...      ΟΛΟΙ MOYGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου