Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

TA ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ CELEBRITIES ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ-

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ JOLIE TOY NICHOLSON KAI TOY WOODY ALLEN
Μπορεί να κατακλύζονται από τα φώτα της διασημότητας, να φαίνονται αψεγάδιαστοι, να κάνουν τους πάντες να πιστεύουν ότι ζουν την τέλεια ζωή. Όλοι όμως κρύβουν μυστικά, 
είτε από την προ-διασημότητας ζωή τους, είτε όχι.
 
ANGELINA JOLIE 
Το ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την ηθοποιό-μοντέλο Jenny Shimizu είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό και μάλλον οι περισσότεροι το ξέρατε. Αυτό που μας έκρυβαν όμως είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι τόσο καλές και οι δύο τους τόσο δεμένες, που η Angelina ζήτησε από την Jenny να γίνει η νονά των διδύμων της.    
Όπως δήλωσε και η Angelina υπάρχει ένας ισχυρός συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους και αυτό ήταν που την έκανε να επιλέξει την Jenny για νονά. Πάντως οι φήμες για το η κουμπάρα και η κουμπάρα… οργιάζουν.
 JACK NICOLSON
Έχει κι εκείνος μια κρυφή ιστορία για το παρελθόν του, μόνο που δεν μας την έκρυβε, απλά ούτε ο ίδιος την γνώριζε.
Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο παππούς και η γιαγιά του είναι οι γονείς του. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα που νόμιζε τόσα χρόνια για αδερφή του, είναι η μητέρα του. 
Την ιστορία αποκάλυψε ένας ρεπόρτερ του περιοδικού Time μετά από έρευνα που έκανε για να γράψει ένα άρθρο για τον ίδιο. Η μητέρα του βλέπετε τον γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία, ήταν χορεύτρια, και οι γονείς της αποφάσισαν να μεγαλώσουν τον Nicholson για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της. 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του πατέρα του είναι άγνωστη.

WOODY ALLEN
πατέρας και κόρη
Η σχέση του με την ηθοποιό Mia Farrow είναι γνωστή. Κάτι που όμως πολλοί δεν γνωρίζατε είναι ότι μετά τον χωρισμό τους, ο Woody Allen παντρεύτηκε την κόρη της. Η Soon-Yi Previn υιοθετήθηκε από την Mia Farrow και τον προηγούμενο σύντροφό της.    
 Μάλιστα αυτή ήταν και η αιτία που το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η Mia Farrow ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της στην κατοχή του Allen κι έτσι αναγκάστηκε να παραδεχτεί την σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου