Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ'' ΔΗΛΩΣΕ Ο Χ.ΛΟΥΛΗΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΣΤΗΝ T.V ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
ΡΟΛΟ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ.
Την γνώμη του για την Ελληνική κοινωνία εξέφρασε με πολύ άσχημο τρόπο ο ηθοποιός ας τον πούμε.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ''Real news''ο ηθοποιός, όπως δηλώνει γελάει με πικρία και σαρκασμό για να μην φωνάξει.
«Δεν μ’ αρέσουν οι Έλληνες. Είναι παρτάκηδες, αγενείς, βρομιάρηδες, κλέφτες, λαμόγια και ταυτόχρονα χαζοί. Σ’ έναν λαό που κάνει τα στραβά μάτια, καθισμένος σ’ έναν καναπέ δεν μπορώ να πω «φίλε, έχεις δίκιﻨ, αλλά «ξύπνα και πάρε τη ζωή στα χέρια σου».
 
  ΣΧΟΛΙΟ: Ειλικρινά αν ήσουν κάποιος γνωστός και επιτυχημένος θα μπορούσαμε να κάτσουμε και να σε ακούσουμε γιατί θα λέγαμε κοίτα τι λέει αυτός που τόσα χρόνια έφαγε ψωμί από τα Ελληνικά θέατρα. Τη στιγμή όμως που δεν σε ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς σου και τώρα για να μου πάρεις ένα ρόλο στην τηλεόραση βγαίνεις και κράζεις αυτούς που σε έβλεπαν μέχρι χθες να ξέρεις ότι το κολπάκι σου είναι παλιό και κακόγουστο. Ευτυχώς και κάποιοι συνάδελφοι σου καλή ώρα ο Χ.Παπακαλιάτης βγήκε στην Μενεγάκη που έκραζες και είπε ότι λες μπούρδες εμείς θα λέγαμε ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΕΗΘΟΠΟΙΕ.. 
Γιατι κάποιοι σαν και εσένα η μόνη καριέρα που θα μπορούσαν να κάνουν είναι σε τσίρκο... 
Αν είσαι τόσο απελπισμένος πάντως μπορείς να πάρεις και εσύ το χάπι ''καριέρα στο εξοτερικό'' εκεί να δείς πως θα πατώσεις... 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου