Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ- ''ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΛΕΜΑ''

ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Ποιος πήγε να τα βάλει με την Ελεονώρα και δεν την φοβήθηκε θα σκέφτηκε η κ.Γκολεμά που κάθε φορά μετά από κάθε κριτική που κάνει δέχεται μία εκλεπτυσμένη απάντηση όχι όμως και με την ξανθιά παρουσιάστρια.
Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να μην κωλώνει και πολύ στα σχόλια υπερήλικων ανθρώπων όπως η Γκολεμά που κρίνουν σχετίζοντας το τώρα με το 70.
Η τηλεκριτικός ο θεός να την κάνει που χάνει κάθε τόσο το επίπεδο της με τις άτοπες κριτικές της δήλωσε στο περιοδικό ''People'' πως η τηλεόραση δημιουργεί ψωνισμένους ανθρώπους και έδωσε σαν παράδειγμα την Ελεονώρα Μελέτη:
«Αν δεν έχεις δουλέψει πίσω από το γυαλί και σε πετάξουν κατευθείαν μπροστά –βλέπε Ελεονώρα Μελέτη!– με την αναγνωρισιμότητα παθαίνεις πλάκα! Το πιστεύω αυτό για τον καθένα. Βεβαίως με εξαιρέσεις, κυρίως στον ειδησεογραφικό τομέα».
Η Ελεονώρα έγραψε στο ''twitter'' της γιαυτό το σκηνικό τα εξής: 
«Έρχεται ο συνεργάτης μου Σπύρος Σιγούρος και μου λέει  
Γκολεμά σε κράζει", και του απαντάω "Χέστηκα"
Αυτός συνεχίζει και μου λέει: "Ισχυρίζεται ότι έπαθες πλάκα με την αναγνωρισιμότητα και ψωνίστηκες επειδή λέει δεν είχες δουλέψει ποτέ πίσω από το γυαλί". Και αναρωτιέμαι:  
Είναι δυνατόν μια κριτικός να μη γνωρίζει το βιογραφικό αυτών που κρίνει; 
Πείτε στην κυρία ότι πριν αρχίσω να σερβίρω καφέδες, εργαζόμουν 4 χρόνια στο Alter ως δημοσιογράφος στο εξωτερικό δελτίο και στο ελεύθερο ρεπορτάζ... Ουφ, πάει και το μαναφούκι της ημέρας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου