Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΖ VIDEO ΑΡΑΓΕ ? ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΞΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΩΝΤΑΣ
Hot video με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής.
Το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πανικό στους συντελεστές του σίριαλ, οι οποίοι μίλησαν για το περιστατικό.
Ένα άτομο από την παραγωγή της σειράς έχει τραβήξει σε video με το κινητό του δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς να κάνουν sex στα παρασκήνια της σειράς, η οποία γυρίζεται σε studio του Παλαιού Φαλήρου. Τα φώτα έσβησαν, οι κάμερες έκλεισαν και το παράνομο ζευγάρι πίστεψε ότι είναι μόνο του,
κάνοντας το μέγα λάθος!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο πρωταγωνιστές πρέπει να είχαν παράνομο δεσμό. Προσπαθούσαν να μη βγει προς τα έξω και τελειώνοντας το γύρισμα, δεν περίμεναν ότι θα υπάρχει κάποιος άλλος θεατής εκεί να τους βλέπει και να καταγράφει τις περιπτύξεις τους.

Ο ηθοποιός και παραγωγός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου, μιλώντας στο Star, επιβεβαιώνει το περιστατικό, την ώρα που προσπαθεί να βρει το καυτό video και να δώσει τέλος στο ροζ σκάνδαλο: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάναμε μια έρευνα. Προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς δεν είναι δίκαιο ούτε να αφήσω υπονοούμενα για το ποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Πάντως εγώ δεν είμαι».

Στη σειρά πρωταγωνιστεί
ο Θανάσης Ευθυμιάδης ως ταξιτζής,
η Μαρία Λεκάκη ως κομμώτρια
ο Μιχάλης Μαρίνος που κάνει το φωτογράφο, ο Αντρέας Γεωργίου που ενσαρκώνει ένα φοιτητή και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που υποδύεται μια πλούσια θεία.
Η τελευταία δήλωσε πάντως παντελή άγνοια: «Δεν γνωρίζω τίποτα», απαντά, ενώ σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι ως το μόνο σίγουρο πως δεν είναι η πρωταγωνίστρια του ροζ video.

Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έχουν πάρει φωτιά! Το σίριαλ «Αλλού ξημερωμένοι» προβάλλεται από κυπριακό κανάλι, αλλά τα γυρίσματα γίνονται στην Ελλάδα, σε studio του Παλαιού Φαλήρου όπου και τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ video. Οι ρόλοι των ηθοποιών και στο σίριαλ πάντως γυρίζουν γύρω από το sex. Απ΄ ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους συνεπήρε το σενάριο και είπαν να το κάνουν και πράξη στην προσωπική τους ζωή, χωρίς οι δύο «άτακτοι» ηθοποιοί να γνωρίζουν ότι είχε ξεμείνει εκείνη την ώρα στο studio και ένας «μπανιστιρτζής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου