Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΩΝ ''VIDEO CLIPS'' ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ RIHANNA,GAGA,BEYONCE ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΡ
Η Ελληνο-Κουβανή Melina Matsoykas που σαρώνει στο εξωτερικό με μεγάλες συνεργασίες όπως η Βeyonce, Rihanna,Lady Gaga, Snoop Dog, Jennifer Lopez, Κylie Minogue και Kate Perry είναι περιζήτητοι σκηνοθέτης αφού έχει σκηνοθετήσει πάνω απο 40 video μέσα σε 4 χρόνια.
Η 30 χρονη ''βασσίλησα των βίντεο'' όπως δικαίως  την αποκαλούν θεωρείται ως η καλύτερη που υπάρχει στο είδος της για να κάνει ένα video clip με φαντασία για τους μεγάλους STAR που την εμπιστεύονται.
 Χαρακτηριστικά πολλοί από αυτούς που συνεργάζεται είναι και φίλοι της. Η Rihanna όπως δηλώνει η Melina «Έχουν κάνει μαζί τρία βίντεο έχει καταπληκτικές ιδέες, καταλαβαίνουμε η μία την άλλη». Στο τελευταίο video clip της 22χρονης σταρ, η Melina επιστρατεύει όλη της τη φαντασία και την μεταμορφώνει σε κουνελάκι του Playboy αλλά και σε σέξι πειρατίνα με καρδούλα στο μάτι.

Στη λίστα με τους καλούς της φίλους και η σέξι Beyonce που μαζί γύρισαν το clip «Why don’t you love me,» ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να κάνω αυτό το βίντεο χωρίς να το πω σε κανένα, θα το πληρώσω από την τσέπη μου!” Διασκεδάσαμε πολύ, το κάναμε σαν φοιτητική εργασία, χωρίς χρήματα, έκανε ακόμα και το μακιγιάζ μόνη της», θυμάται η Μελίνα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου