Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ

Ο Μ.ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ
ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 
Εφόσον δεν είχε παιδιά και άλλους κληρονόμους, εκείνος που παίρνει τα δικαιώματα από τις ταινίες της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου είναι ο Μάκης Δελαπόρτας.
Όπως του είχε πει μάλιστα η Ρ.Βλαχοπούλου:
  «Δεν με νοιάζει που δεν έχω κάνει παιδί. Γιατί μπορεί να είχα κάνει ένα παιδί, αλλά να μην με πονούσε όσο με πονάς εσύ...».
O Mάκης Δελαπόρτας κληρονομεί τα συγγενικά δικαιώματα της Ρένας Βλαχοπούλου από τις υπέροχες ταινίες της που βλέπουμε ευχάριστα μέχρι σήμερα και τα αλησμόνητα τραγούδια της. 
Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της αξέχαστης πρωταγωνίστριας.
Μετά τον θάνατο της όλα τα συγγενικά της δικαιώματα εισέπραττε ο σύζυγός της Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος πολλές φορές είχε κάνει νύξη για το θέμα στον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ότι μετά τον θάνατό του θα περιέλθουν σε εκείνον.
Ο Μ.Δελαπόρτας δήλωσε : 
«Ηταν επιθυμία της Ρένας και μετά τον Γιώργο να έρθουν σε εμένα όλα τα δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια της»
«Είναι κάτι που δεν το περίμενα, ούτε το ήθελα αλλά ούτε ποτέ το επιζήτησα, και εκείνη το ήξερε πολύ καλά. Ο,τι έκανα για τη Ρένα, το έκανα από ψυχής. Τελικά, οι δεσμοί αίματος στη ζωή πολλές φορές μπορεί να μην είναι τόσο ισχυροί όσο οι αληθινοί δεσμοί φιλίας, αγάπης και αφοσίωσης, που δημιουργεί ο ένας άνθρωπος με τον άλλο στο ταξίδι του στη ζωή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου