Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΛΙΑΓΚΑΣ-ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ OTI EINAI ΣΕ ΣΧΕΣΗ

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΙΣΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΡΑΙΛΕΝΟΜΑΙ
Η Σάσα Σταμάτη δίνει το ρεπορτάζ για τη... διαμεσολάβηση του Νίκου Βέρτη στο να τα ξαναβρούν ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μππόσνιακ.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατιέται και ψιθυρίζει χαμηλόφωνα (μάλλον στον Ουγγαρέζο):
''Και μετά ξυπνήσανε... δεν μπορώ τρελαίνομαι''. Τι ήθελε να πει ο ποιητής;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΓΥΜΝΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 
ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ
Η Αφροδίτη Γεωργούση είναι όπως έγινε γνωστό η νέα σύντροφος του κριτή του master chef Δ.Σκαρμούτσου.
Για όσους δεν την ξέρουν που πολλοί μπορεί να είναι αυτοί το ko-te-tsi φρόντισε να σας δείξει μερικές από τις γυμνές φωτογραφίες της. 
Το επάγγελμα της είναι ηθοποιός καθώς εδώ και 2 χρόνια έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή και θα λέγαμε ότι δεν άργησε καθόλου να παίξει και σε ερωτική ταινία δράματος .

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ GAY Ο ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα και παραδέχτηκε δημοσίως στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι είναι gay.

Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον Φώτη για το ερωτικό κομμάτι της ζωής του τότε αυτός απάντησε: 
''Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν 
πάρα πολύ καλούς''
Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άργησε να δείξει ότι ξαφνιάστηκε κάνοντας αυτή τη δήλωση και είπε χαρακτηριστικά ''Το πες''
Για τον Φώτη μάλλον αυτή η ερώτηση όπως φάνηκε ήταν μόνο η αρχή αφού στην συνέχεια έδωσε και άλλη διάσταση σε αυτό που ανέφερε λέγοντας ότι:
''Τους αγαπούσα δεν έχω στενοχωρήσει ποτέ κανέναν''
''Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν πιο δρόμο θα πάρουν. 
Υπάρχει τίμημα ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.Και ναι είμαι κύριος του εαυτού μου. Να μην έρθει κανένας να  μου πει, πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι''.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
Σε επέμβαση θα υποβληθεί σε λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς προκειμένου να διορθώσει το διάφραγμα που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.
Ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί αφού περιμένει να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με την Άννα Βίσση. Λέτε να τον δούμε ξαφνικά και με γαλλική μυτούλα, καθόλου απίθανο πάντως αφού μετά από μια τέτοια επέμβαση σχεδόν πάντα επεμβαίνει ένας πλαστικός χειρούργος..

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΒΑΛΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να σατιρίζει συχνά μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή τους δημοσιογράφους που έχουν προσωπική φρουρά, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, φαίνεται πως αναγκάστηκε να το κάνει και ο ίδιος.
Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του φαίνεται πως υποχρέωσε τον Γιώργο Λιάγκα και την σύζυγο του Φαίη να επιστρατεύσουν σωματοφύλακα, ο οποίος τους προσέχει πλέον σε κάθε τους έξοδο.

πηγη:ciao

 

ΠΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ?

ΤΡΙΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ 
Η ΣΥΝΤΑΓΗ
Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού ένα τρίτο πρόσωπο φέρεται να είναι η αιτία που θέλει τη Νάντια Μπουλέ να έχει πει το μεγάλο «αντίο» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη και την Νάντια, ένας γοητευτικός άνδρας πολιορκούσε ήδη την καρδιά της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας.
Μάλιστα όπως ψιθυρίζεται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, 
  η Νάντια εδώ και καιρό δέχεται το στενό μαρκάρισμα από γόνο εφοπλιστικής οικογένειας του οποίου η επιχείρηση εδρεύει στα Βόρεια Προάστια.
Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για ένα φλερτ που κρατάει πάνω από τρεις μήνες.

ΝΥΦΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΕΛΗ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ 
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙΣ
Ο Θάνος Πετρέλης τρέχει για να μην ξαναβάλει την κουλούρα, γιατί ο άνθρωπος την έβαλε μια φορά και απ' ότι φαίνεται δεν του άρεσε και πολύ γιαυτό και το έχει βάλει στα πόδια.Στα γυρίσματα για το νέο του τραγούδι ''Θέλω Και Τα Παθαίνω'' η ιδέα μπορούμε να πούμε εντυπωσιακή αφού ο Θάνος τάζει γάμους και οι νύφες έξαλλες τρέχουν να τον καπαρώσουν με παπά και με κουμπάρο.
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΖ VIDEO ΑΡΑΓΕ ? ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΞΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΩΝΤΑΣ
Hot video με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς απειλεί να φέρει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε εταιρία παραγωγής.
Το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει πανικό στους συντελεστές του σίριαλ, οι οποίοι μίλησαν για το περιστατικό.
Ένα άτομο από την παραγωγή της σειράς έχει τραβήξει σε video με το κινητό του δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς να κάνουν sex στα παρασκήνια της σειράς, η οποία γυρίζεται σε studio του Παλαιού Φαλήρου. Τα φώτα έσβησαν, οι κάμερες έκλεισαν και το παράνομο ζευγάρι πίστεψε ότι είναι μόνο του,
κάνοντας το μέγα λάθος!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο πρωταγωνιστές πρέπει να είχαν παράνομο δεσμό. Προσπαθούσαν να μη βγει προς τα έξω και τελειώνοντας το γύρισμα, δεν περίμεναν ότι θα υπάρχει κάποιος άλλος θεατής εκεί να τους βλέπει και να καταγράφει τις περιπτύξεις τους.

Ο ηθοποιός και παραγωγός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου, μιλώντας στο Star, επιβεβαιώνει το περιστατικό, την ώρα που προσπαθεί να βρει το καυτό video και να δώσει τέλος στο ροζ σκάνδαλο: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάναμε μια έρευνα. Προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Έχω δεχτεί κάποια τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, καθώς δεν είναι δίκαιο ούτε να αφήσω υπονοούμενα για το ποιος μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Πάντως εγώ δεν είμαι».

Στη σειρά πρωταγωνιστεί
ο Θανάσης Ευθυμιάδης ως ταξιτζής,
η Μαρία Λεκάκη ως κομμώτρια
ο Μιχάλης Μαρίνος που κάνει το φωτογράφο, ο Αντρέας Γεωργίου που ενσαρκώνει ένα φοιτητή και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που υποδύεται μια πλούσια θεία.
Η τελευταία δήλωσε πάντως παντελή άγνοια: «Δεν γνωρίζω τίποτα», απαντά, ενώ σε κάθε περίπτωση ξεκαθαρίζει ότι ως το μόνο σίγουρο πως δεν είναι η πρωταγωνίστρια του ροζ video.

Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια έχουν πάρει φωτιά! Το σίριαλ «Αλλού ξημερωμένοι» προβάλλεται από κυπριακό κανάλι, αλλά τα γυρίσματα γίνονται στην Ελλάδα, σε studio του Παλαιού Φαλήρου όπου και τραβήχτηκε το επίμαχο ροζ video. Οι ρόλοι των ηθοποιών και στο σίριαλ πάντως γυρίζουν γύρω από το sex. Απ΄ ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους συνεπήρε το σενάριο και είπαν να το κάνουν και πράξη στην προσωπική τους ζωή, χωρίς οι δύο «άτακτοι» ηθοποιοί να γνωρίζουν ότι είχε ξεμείνει εκείνη την ώρα στο studio και ένας «μπανιστιρτζής».

Η ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ ΤΩΝ ''VIDEO CLIPS'' ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ RIHANNA,GAGA,BEYONCE ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΡ
Η Ελληνο-Κουβανή Melina Matsoykas που σαρώνει στο εξωτερικό με μεγάλες συνεργασίες όπως η Βeyonce, Rihanna,Lady Gaga, Snoop Dog, Jennifer Lopez, Κylie Minogue και Kate Perry είναι περιζήτητοι σκηνοθέτης αφού έχει σκηνοθετήσει πάνω απο 40 video μέσα σε 4 χρόνια.
Η 30 χρονη ''βασσίλησα των βίντεο'' όπως δικαίως  την αποκαλούν θεωρείται ως η καλύτερη που υπάρχει στο είδος της για να κάνει ένα video clip με φαντασία για τους μεγάλους STAR που την εμπιστεύονται.
 Χαρακτηριστικά πολλοί από αυτούς που συνεργάζεται είναι και φίλοι της. Η Rihanna όπως δηλώνει η Melina «Έχουν κάνει μαζί τρία βίντεο έχει καταπληκτικές ιδέες, καταλαβαίνουμε η μία την άλλη». Στο τελευταίο video clip της 22χρονης σταρ, η Melina επιστρατεύει όλη της τη φαντασία και την μεταμορφώνει σε κουνελάκι του Playboy αλλά και σε σέξι πειρατίνα με καρδούλα στο μάτι.

Στη λίστα με τους καλούς της φίλους και η σέξι Beyonce που μαζί γύρισαν το clip «Why don’t you love me,» ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να κάνω αυτό το βίντεο χωρίς να το πω σε κανένα, θα το πληρώσω από την τσέπη μου!” Διασκεδάσαμε πολύ, το κάναμε σαν φοιτητική εργασία, χωρίς χρήματα, έκανε ακόμα και το μακιγιάζ μόνη της», θυμάται η Μελίνα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΕΝΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΌΣΕΧΕ 
ΜΗΝ ΓΛΙΣΤΡΉΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ

Την τιμητική του είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος γιόρτασε με την ψυχή του και έριξε και τις… βόλτες του στην πίστα στο party έκπληξη που του ετοίμασαν οι φίλοι του σε ψαροταβέρνα...
της Πεντέλης.
«Μη φύγεις» τραγούδησε αλλά και χόρεψε ο παρουσιαστής ενώ όλο το μαγαζί τον αποθέωνε.
Φυσικά βασικοί… "υπεύθυνοι" της τρελής βραδιάς ήταν ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Λάτσιος οι οποίοι διασκέδασαν και εκείνοι σε μια νύχτα που θα τους μείνει αξέχαστη.
Στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρίσκονταν :
 η Υβόννη Μπόζνιακ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Θανάσης Πάτρας, η Μαρία Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη και η Εύη Δρούτσα με την κόρη της Μαργαρίτα.
Όταν ο παρουσιαστής τελειώσε τις γυροβολιές του, ο καλός του φίλος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σιγοψιθύριζε στίχους, τους οποίους  εκείνος μετέφραζε τα αγγλικά, με την δική του χαρακτηριστική προφορά. Το τι γέλιο έριξαν οι φίλοι του Γρηγόρη, δεν λέγεται…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ : Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ

ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
Δηλητήριο έσταζε ο τραγουδιστής Κ.Χριστοφόρου για τον πρώην συνεργάτη του Γ.Θεοφάνους σε μία συνέντευξη του σε περιοδικό.
Τι δήλωσε ο εξοργισμένος Χριστοφόρου ; 
«Εγώ απλώς αποχώρησα από το συγκρότημα “One” του οποίου την επιμέλεια είχε ο Γιώργος.
Απο εκεί και μετά, είδα έναν διαφορετικό άνθρωπο. 
Να προσέχει τα λόγια του, να κοιτάξει επιτέλους τη δουλειά του και ν΄αφήσει την αρνητική κριτική, δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν προσέχει αυτά που λέει».
Κύριε Θεοφάνους, μάλλον πρέπει να προσέχετε... γιατί τελευταία όλο και περισσότεροι σας το λένε αυτό.. μήπως, λέω μήπως έχετε πάρει φόρα λίγο παραπάνω από το κανονικό.?

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η '' ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΡΕ KAI ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΟΦΑΤΖΗΔΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ'' ΣΟΦΑΤΖΗΔΕΣ
O Ζάχος Χατζηφωτίου σχολιάζει στην παρέα της Σταματίνας τους ΄΄Ράδιο Αρβύλα΄΄ και δηλώνει χαρακτηριστικά : ''όταν ακούω ράδιο αρβύλα μου σηκώνεται η τρίχα'' (..) ''δεν μου αρέσουν καθόλου είναι μονίμως αξύριστη είναι σοφατζήδες''

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΕΣΒΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ALTER- ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 
ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΝΙΤΑ
Η ένταση των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε με το εξώδικό της, προς το κανάλι εκτονώθηκε, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά τα δύο μέρη τα βρήκαν αφού ίσχυσε το γνωστό "το αίμα νερό δεν γίνεται".  
Τα όσα συνέβησαν δεν ήταν παρά μια "ακραία" κίνηση ώστε να μπει το νερό στα αυλάκι όσον αφορά τις εκκρεμούσες οικονομικές διαφορές. 

Μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρξε και ένας μεγαλοπαράγων του καναλιού του Περιστερίου ο οποίος "τα είχε πάρει" με τον τρόπο που ενήργησε η παρουσιάστρια αλλά τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότερες σκέψεις προς όφελος του καναλιού.

ΝΕΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ

 ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ
Ζευγάρι θέλουν οι φήμες την Έρρικα Πρεζεράκου και τον Γιούρκα Σειταρίδη.
Η νικήτρια του "Dancing with the stars" και ο άσσος των γηπέδων τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μαζί.
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που τους έχουν δει μαζί να γευματίζουν σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.
Οι ίδιοι διατηρούν σιγή ιχθύος, όμως άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως δεν είναι ζευγάρι, όμως υπάρχει κάποιο φλερτ μεταξύ τους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΕΝΥΔΡΕΙΟ
Λέγεται AquaDom (που σημαίνει υδάτινος θόλος) και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός συγκροτήματος κτηρίων στο Βερολίνο.
  
  Είναι ένα κυλινδρικό ενυδρείο ύψους 25 μέτρων και διάμετρο πάνω από 11 μέτρα. Περιέχει κάτι λιγότερα από 1.000.000 λίτρα θαλασσινού νερού και πάνω από 2.500 ψάρια, τα οποία ταΐζονται καθημερινά από δύο δύτες πλήρους απασχόλησης. Η κατασκευή του στοίχισε σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ.


 
 
 Στο εσωτερικό του θόλου βρίσκεται ένα ασανσέρ χωρητικότητας 48 ατόμων. Τα τοιχώματά του είναι από διάφανο υλικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του AquaDom να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία.
 

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ''DANCING WITH THE STARS''-ΖΕΤΑ Η ΕΥΓΕΝΙΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ

 ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ''DANCING''
Δέν έκατσε το ''Ελλαδα έχεις Ταλέντο'' και ο ant1 ψάχνει να βρει που θα βολέψει την Μανωλίδου.

Φήμες λένε ότι την θέλουν να βρίσκεται ξανά στο '' Dancing with the stars'' αλλά αυτή τη φορά όχι στη θέση του διαγωνιζόμενου αλλά στην παρουσίαση του παιχνιδιού. Και η Ζετα τι θα γίνει ;

Ένα παρουσιαστικό πάντρεμα ετοιμάζουν στον ant1 αυτό της Μανωλίδου με της Ζέτας και οι δύο θα αναλάβουν την παρουσίαση του χορευτικού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα η Ζέτα θα παραμείνει όπως έχει στην κεντρική παρουσίαση του παιχνιδιού ενώ η Ευγενία που τελευταία την βάλανε σφήνα θα βρίσκεται στα backstage και επίσης θα παρουσιάζει τι γίνεται πριν τα live με κάθε διαγωνιζόμενο.

Παρόλο που η Ζέτα θα είναι κεντρική παρουσιάστρια, η Μανωλίδου θα κάνει καθημερινή εκπομπή που θα παίζει σε prime time ώρες παρουσιάζοντας όπως είπαμε συνεντεύξεις και παρασκήνιο από τους συμμετέχοντες. 
 

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΗΣ BRITNEY - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ VIDEO CLIP ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 
''HOLD IT AGAINST ME''
 

 Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Hold it against me», του ολοκαίνουργιου videoclip της Britney,όπως είπε η ίδια μέσω του Twitter της.
 

 
 Δημοσίευσε μάλιστα και την πρώτη αληθινή φωτογραφία από τα γυρίσματα
καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχαν ανεβεί στο internet υποτιθέμενες φωτο,που όπως αποκάλεσε   μέσω του προσωπικού της site ήταν «bullshit» καθώς δεν ήταν η ίδια 


 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η ΒΙΣΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΥΤΙΔΕΣ

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ 
ΡΥΤΙΔΕΣ Η ΑΝΝΑ
Όλοι μας αναρωτιόμασταν πως και διατηρεί το πρόσωπο της η Άννα και είναι τόσο αψεγάδιαστο παρά τα 50 της χρόνια που διανύει.
Παρόλο που όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια έχει κάνει μπότοξ στο παρελθόν τώρα για να γλιτώσει από αυτό έχει υιοθετήσει μια καινούργια έρευνα και την ακολουθεί βήμα προς βήμα ποια είναι αυτή;.
Η γνωστή τραγουδίστρια υποστηρίζει πως η σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να μας σώσει, αφού σε αντίθετη περίπτωση το δέρμα τσαλακώνει με αποτέλεσμα να μην γλιτώνουμε από τις ζάρες.
 
Η Άννα κοιμάται ανάσκελα λοιπόν και, έτσι το προσωπάκι της διατηρείται λείο
Μην σε ακούσει ο σύλλογος πλαστικών χειρουργών και σε πάρουν στο κυνήγι που τους χαλάς την πιάτσα με κάτι τέτοιες έρευνες Άννα.
 

ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΗΣ GWYNETH PALTROW

         
   ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΣΑΤΕΝ ΤΗΣ ΕΣΏΡΟΥΧΟ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν άθελά της η star του Hollywood, Gwyneth Paltrow, Όχι δεν μίλησε για την προσωπική της ζωή,  απλά όταν έβγαινε από το αυτοκίνητό της είχε ένα ''μικροατύχημα'' που απαθανάτισαν οι παπαράτσι...

Την ώρα λοιπόν που η Gwyneth έφτανε σε κοσμική εκδήλωση και πήγαινε να βγει από το πολυτελές αυτοκίνητο που τη μετέφερε, το στενό, κοντό φόρεμα που φορούσε... την πρόδωσε.
Αποτέλεσμα; Το μεταξωτό εσώρουχό της σε πρώτο πλάνο και κοινή θέα, την ώρα που τα φλας των φωτογράφων άστραφταν.
Η 40χρονη Gwyneth, αν και μητέρα δύο παιδιών, δε φαίνεται να έχει χάσει καθόλου τη σέξι πλευρά της και σίγουρα το ''ατύχημα'' αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για τους άνδρες fans της.

Η ΝΑΟΜΗ ΚΑΜΠΕΛ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ

ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Ρωσία μαζί με τον αγαπημένο της Βλαντιμίρ Ντορόνιν.
Στο τηλεοπτικό σποτ του αγαπημένου της που γυρίστηκε με αφορμή τις υπερπολυτελείς κατοικίες του αγαπημένου της δεν θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί η ίδια.
Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίζεται να ξυπνάει στην κρεβατοκάμαρα, να φορά τις ψηλοτάκουνες γόβες της στο βεστιάριο του διαμερίσματος, να κατεβαίνει στο γυμναστήριο, να απολαμβάνει την πισίνα φορώντας το μαγιό της και φυσικά να απολαμβάνει την εκπληκτική θέα της Μόσχας, δηλώνοντας: «Άκου την καρδιά σου Μόσχα. Τώρα ξέρετε που μένω».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO .



ΛΗΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΓΙΑ ΚΟΚΑΐΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΑΐΝΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΝΕΚΡΟΥ
Ύστερα από μια κουραστική ληστεία κάποιοι ληστές στην Φλόριντα θέλησαν να κάνουν κοκαΐνη και κατέληξαν να κάνουν την ''τέφρα ενός νεκρού''
Πέντε νεαροί με τα από την ληστεία που είχαν κάνει σε ένα σπίτι και έχοντας κλέψει κοσμήματα και άλλα πράγματα αξίας κατά λάθος πήραν και 2 βαζάκια με την τέφρα  ενός άνδρα και δύο σκύλων.
Οι ανόητοι δράστες ηλικίας 18 και 19 άρχισαν να σνιφάρουν την υποτιθέμενη κοκαΐνη όταν και οι ίδιοι κατάλαβαν ότι δεν έρχονται σε κέφι σταμάτησαν και πέταξαν τις δύο τεφροδόχους στη λίμνη.
Το φρικιαστικό γεγονός ανακάλυψε ο Σερίφης της περιοχής και οι δράστες συνελήφθησαν.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

TA ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ CELEBRITIES ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ-

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ JOLIE TOY NICHOLSON KAI TOY WOODY ALLEN
Μπορεί να κατακλύζονται από τα φώτα της διασημότητας, να φαίνονται αψεγάδιαστοι, να κάνουν τους πάντες να πιστεύουν ότι ζουν την τέλεια ζωή. Όλοι όμως κρύβουν μυστικά, 
είτε από την προ-διασημότητας ζωή τους, είτε όχι.
 
ANGELINA JOLIE 
Το ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την ηθοποιό-μοντέλο Jenny Shimizu είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό και μάλλον οι περισσότεροι το ξέρατε. Αυτό που μας έκρυβαν όμως είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι τόσο καλές και οι δύο τους τόσο δεμένες, που η Angelina ζήτησε από την Jenny να γίνει η νονά των διδύμων της.    
Όπως δήλωσε και η Angelina υπάρχει ένας ισχυρός συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους και αυτό ήταν που την έκανε να επιλέξει την Jenny για νονά. Πάντως οι φήμες για το η κουμπάρα και η κουμπάρα… οργιάζουν.
 JACK NICOLSON
Έχει κι εκείνος μια κρυφή ιστορία για το παρελθόν του, μόνο που δεν μας την έκρυβε, απλά ούτε ο ίδιος την γνώριζε.
Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο παππούς και η γιαγιά του είναι οι γονείς του. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα που νόμιζε τόσα χρόνια για αδερφή του, είναι η μητέρα του. 
Την ιστορία αποκάλυψε ένας ρεπόρτερ του περιοδικού Time μετά από έρευνα που έκανε για να γράψει ένα άρθρο για τον ίδιο. Η μητέρα του βλέπετε τον γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία, ήταν χορεύτρια, και οι γονείς της αποφάσισαν να μεγαλώσουν τον Nicholson για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της. 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του πατέρα του είναι άγνωστη.

WOODY ALLEN
πατέρας και κόρη
Η σχέση του με την ηθοποιό Mia Farrow είναι γνωστή. Κάτι που όμως πολλοί δεν γνωρίζατε είναι ότι μετά τον χωρισμό τους, ο Woody Allen παντρεύτηκε την κόρη της. Η Soon-Yi Previn υιοθετήθηκε από την Mia Farrow και τον προηγούμενο σύντροφό της.    
 Μάλιστα αυτή ήταν και η αιτία που το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η Mia Farrow ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της στην κατοχή του Allen κι έτσι αναγκάστηκε να παραδεχτεί την σχέση τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ Η ΑΝΝΙΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΞΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ALTER

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ALTER ΜΕ ΤΟ 
ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ
Όπως αναφέραμε και σε σημερινό δημοσίευμα στο blog μας η ξανθιά παρουσιάστρια του Μπουρναζίου Αννίτα Πάνια σταμάτησε από τον σταθμό Alter και η εκπομπή της σήμερα ΄΄παρατράγουδα'' έπαιξε σε επανάληψη.
Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της η Αννίτα Πάνια εδώ και ένα χρόνο οι επιταγές που έπαιρνε δεν είχαν κάλυψη.
Σε επικοινωνία μας με συνεργάτες της μας επιβεβαίωσαν ότι η παρουσιάστρια έχει στείλει εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό όχι μόνο για το λόγο που είναι απλήρωτη αλλά και για το ότι η εκπομπή της ''παρατράγουδα'' παίχτηκε σήμερα  σε επανάληψη τη στιγμή που και ούτε η κανονικές εκπομπές είχαν πληρωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ YOU TUBE

ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
ΣΤΟ YOU TUBE
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πιο είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube; Καιρός να μάθετε...Ακόμη και αν δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ!
Το βίντεο ανέβηκε το Σάββατο στις 23 απριλίου του 2005. Δύο μήνες, μία εβδομάδα και δύο μέρες αφότου άνοιξε το site.
Το όνομα του βίντεο είναι "me at the zoo" και είναι ένα βίντεο του Yakov Lapitsky που δείχνει τον Jawed Κarim, έναν από τους ιδρυτές του Youtube, στον ζωολογικό κήπο του San Diego
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
 

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ - ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΕΔΙΩΞΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και ο σύζυγος της Γιώργος Λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους, με καλεσμένη την φιλόζωη Πέγκυ Ζήνα που έχει ένα κουνελάκι, ότι έδιωξαν το γάτο από το σπίτι τους επειδή...είναι έγκυος. Σε ένα παραλήρημα ανευθυνότητας, άγνοιας και ελλιπούς ενημέρωσης, το ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκα θεωρούν το Τοξόπλασμα  ως κίνδυνο που υπάρχει ...ούτως ή άλλως σε κάθε γάτα και μπορεί να μεταδοθεί ακόμα...και από την ατμόσφαιρα, όταν ζεις με τη γάτα σου.
Τόσο αυτοί όσο και ο γυναικολόγος που παρακολουθεί την κ Σκορδά όμως προφανώς αγνοεί ότι ΔΕΝ είναι όλες οι γάτες μολυσμένες και ειδικά οι οικόσιτες, που εμβολιάζονται,δεν βγαίνουν στο δρόμο, δεν τρώνε ωμό και πιθανό μολυσμένο κρέας και έχουν μηδαμινή πιθανότητα να έχουν το τοξόπλασμα.
Ακόμα όμως και αν φοβάσαι την μετάδοση, σαν έγκυος, πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι το τοξόπλασμα μεταδίδεται μόνο από τα ΚΟΠΡΑΝΑ της γάτας. Με λίγα λόγια, πρέπει να μην είσαι προσεκτικός κατά την αλλαγή της άμμου της γάτας, να την αλλάζεις χωρίς γάντια και τελικώς να...καταπιείς μολυσμένες ακαθαρσίες της.

Μάλλον λοιπόν το ζευγάρι Σκορδά-Λιάγκα άλλαζε την άμμο της γάτας χωρίς γάντια και μετά έπιανε και έτρωγε και ένα..μεζεδάκι από κει και είχε κάνει προφανώς και εξετάσεις στη γάτα και ήταν θετική σε τοξόπλασμα, για να φοβάται τόσο πολύ και να διώξει όπως είπαν 
τη γάτα από το σπίτι.
Τα δημόσια αυτά πρόσωπα, που έχουν δυστυχώς βήμα στην τηλεόραση να λένε ότι τους κατέβει, μεταδίδουν λανθασμένα μηνύματα, σε μια κοινωνία, την ελληνική, που δυστυχώς είναι πολύ πίσω και φοβάται τα ζώα και τις ''ασθένεις που μεταδίδουν''.


πηγη: adespoto

O GEORGE CLOONEY ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑ

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑ
Σοκ, αλλά και παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε η είδηση ότι ο George Clooney πάσχει από ελονοσία.
Ο ηθοποιός προσβλήθηκε από την ασθένεια, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής στο Σουδάν, στον προσφυγικό καταυλισμό του Darfur, τον οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά, καθώς πασχίζει για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των προσφύγων της περιοχής.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην νέα εκπομπή του CNN, την οποία παρουσιάζει ο Piers Morgan, πρώην κριτής του ριάλιτι x-factor, στον οποίο ο Geοrge είπε ότι το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται και τόσο καλά, γιατί έχει προσβληθεί από ελονοσία.Αντιμετώπισε μάλιστα με τέτοιο χιούμορ την περιπέτεια της υγείας του, που μετά την αποκάλυψη, πρόσθεσε:
«Με είδαν τα κουνούπια έτσι καλοταϊσμένο, νόμιζαν ότι είμαι μπαρ και ήλθαν με τσίμπησαν και μου 
ήπιαν το αίμα»

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΛΟΓΟ
ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ
Ολοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν τον Γιάννη Πλούταρχο επί σκηνής να είναι έτοιμος να καταρρεύσει.
Ο τραγουδιστής από το περασμένο Σάββατο τον ταλαιπωρεί μια γρίπη παρόλο αυτά όμως σαν σωστός επαγγελματίας ανέβηκε στην σκηνή του Cosmo Stage για να διασκεδάσει τους φίλους και θαυμαστές που είχαν πάει για να τον ακούσουν.
Ο Γ.Πλούταρχος από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ανέβηκε στην πίστα τον ταλαιπωρούσε έντονα ο βήχας και αισθανόταν 
μία ατονία.
Όταν στην σκηνή βρισκόταν η Αμαρυλλίς τότε ο έντονος βήχας άρχισε να τον παίρνει από κάτω εξαντλώντας του κάθε δύναμη ο Γιάννης όμως για να είναι κύριος βγήκε να συνεχίσει το πρόγραμμα του και εκεί αισθάνθηκε τρομερή δυσφορία που δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει.
Ενημέρωσε το κοινό του ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο και φώναξε τον αδερφό του επί σκηνής για να τον βοηθήσει να πάει στο καμαρίνι του αφού είχε τάσεις λιποθυμίας

 

ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ALTER ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ-ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ALPHA

Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ALPHA 
Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια ''παρατράγουδα'' εδώ και λίγες ώρες μεταδίδεται σε επανάληψη από το σταθμό Alter .
Φήμες έχουν διαρρεύσει από το σταθμό Alter ότι είναι δυσαρεστημένοι από τα νούμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Πάνια ''Εισοδος Ελέυθερη''.
Η ξανθιά παρουσιάστρια λόγο και της κουμπαριάς της με την Ρούλα Κορομηλά δέχεται πιέσεις για να μετακομίσει 
στο σταθμό Αlpha .
Σήμερα η Αννίτα φαίνεται να μην άντεξε άλλο με την συμπεριφορά του καναλιού που εδώ και ένα χρόνο δεν είναι τυπικό στης χρηματικές υποχρεώσεις και αποφάσισε να μην βγει στον αέρα η
εκπομπή παρατράγουδα.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΥΩΡΟΦΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΙΛΑ
Σε σημείο-φιλέτο στη Γλυφάδα έχτισε τη νέα του πολυτελή διώροφη μεζονέτα ο Γιάννης Πλούταρχος.
    
 Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ήθελε το καλύτερο από την πρώτη στιγμή για την πολυμελή πλέον οικογένεια του όσο κι αν του κόστιζε αυτό. Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους, η αξία της πολυτελούς βίλας ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

 
 Η σύζυγος του, Μαρία έχει επιμεληθεί όλες τις διαδικασίες κατασκευής και διακόσμησης της κατοικίας, που βρίσκονταν σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια. Το ζευγάρι φρόντισε το σπίτι τους να είναι λειτουργικό, σε μοντέρνους τόνους, ενώ έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στα πέντε διαφορετικά παιδικά δωμάτια.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΚΑΜ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

O ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ
Ένας πίνακας που παραπέμπει στον Εσταυρωμένο με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη βρετανική κοινωνία και όχι μόνο. Ο πίνακας φιλοξενείται σε γκαλερί τέχνης στο Κεντ και τιτλοφορείται «Ακούστε εμένα και όχι αυτούς».
Ο ποδοσφαιριστής φορά την μπλούζα της εμφάνισης της Εθνικής Αγγλίας, ακάνθινο στεφάνι και αιμορραγεί στα χέρια και στα πόδια. Κάτω από τα πόδια του είναι ένα τρόπαιο του Μουντιάλ, αλλά και το «Ζιλ Ριμέ», που απονέμονταν στους ποδοσφαιριστές μέχρι το 1970. Πάνω από το κεφάλι του είναι ζωγραφισμένο ένα χαρτονόμισμα. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που αναγκάστηκε να παρέμβει ακόμη και η αστυνομία στην υπόθεση, για να μιλήσουν με το δημιουργό του πίνακα.  
Ο Johnny Cotter, δημιουργός του πίνακα, ύστερα από τις πιέσεις των αστυνομικών δέχτηκε να κατεβάσει τον πίνακα από την έκθεση, ωστόσο δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι μεμπτό.
«Δεν είναι πίνακας κατά του Χριστιανισμού. Το θέμα είναι να αναρωτηθούμε ποιους λατρεύουμε στον 21ο αιώνα», δήλωσε για το έργο του ο Cotter, ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι ο Θεός ή είναι άνθρωποι σαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και άνθρωποι από ριάλιτι που πληρώνονται και τους θαυμάζουμε».

''ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ'' ΔΗΛΩΣΕ Ο Χ.ΛΟΥΛΗΣ

ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΣΤΗΝ T.V ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
ΡΟΛΟ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ.
Την γνώμη του για την Ελληνική κοινωνία εξέφρασε με πολύ άσχημο τρόπο ο ηθοποιός ας τον πούμε.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ''Real news''ο ηθοποιός, όπως δηλώνει γελάει με πικρία και σαρκασμό για να μην φωνάξει.
«Δεν μ’ αρέσουν οι Έλληνες. Είναι παρτάκηδες, αγενείς, βρομιάρηδες, κλέφτες, λαμόγια και ταυτόχρονα χαζοί. Σ’ έναν λαό που κάνει τα στραβά μάτια, καθισμένος σ’ έναν καναπέ δεν μπορώ να πω «φίλε, έχεις δίκιﻨ, αλλά «ξύπνα και πάρε τη ζωή στα χέρια σου».
 
  ΣΧΟΛΙΟ: Ειλικρινά αν ήσουν κάποιος γνωστός και επιτυχημένος θα μπορούσαμε να κάτσουμε και να σε ακούσουμε γιατί θα λέγαμε κοίτα τι λέει αυτός που τόσα χρόνια έφαγε ψωμί από τα Ελληνικά θέατρα. Τη στιγμή όμως που δεν σε ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς σου και τώρα για να μου πάρεις ένα ρόλο στην τηλεόραση βγαίνεις και κράζεις αυτούς που σε έβλεπαν μέχρι χθες να ξέρεις ότι το κολπάκι σου είναι παλιό και κακόγουστο. Ευτυχώς και κάποιοι συνάδελφοι σου καλή ώρα ο Χ.Παπακαλιάτης βγήκε στην Μενεγάκη που έκραζες και είπε ότι λες μπούρδες εμείς θα λέγαμε ότι λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΕΗΘΟΠΟΙΕ.. 
Γιατι κάποιοι σαν και εσένα η μόνη καριέρα που θα μπορούσαν να κάνουν είναι σε τσίρκο... 
Αν είσαι τόσο απελπισμένος πάντως μπορείς να πάρεις και εσύ το χάπι ''καριέρα στο εξοτερικό'' εκεί να δείς πως θα πατώσεις...