Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ-1.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

1.5 εκατ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ ακούει στο όνομα Τζουλια Ρόμπερτς η οποία πήρε το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ για τον πολύ απλό λόγο, να σταθεί 30 λεπτά όρθια στο διαφημιστικό σποτ μεγάλης εταιρείας καφέ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

Στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, δίνονται ελπιδοφόρα μηνύματα για σοβαρές αναπηρίες.
 
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου ‘Ευαγγελισμός’ κ. Δαμιανός Σακάς, δήλωσε: ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δέκα ασθενείς στην Ελλάδα, η ερευνητική εφαρμογή νέου τύπου βηματοδοτών εγκεφάλου ‘τρίτης γενιάς’.


Οι βηματοδότες αυτοί έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφορίες από τον εγκέφαλο και να τροποποιούν αναλόγως την ηλεκτρική διέγερση για καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα και μεγάλο αριθμό πόλων διέγερσης, κάτι που επιτρέπει πολύ πιο εξειδικευμένη και αποτελεσματική θεραπεία σε σχέση με την έως σήμερα μονοπολική διέγερση.

 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 25χρονου ασθενή από το Κονγκό που έπασχε από ανίατη, εξαιρετικά περίπλοκη διαταραχή. Επί οκτώ έτη, το σώμα του λάμβανε το σχήμα ‘S’ και κάθε προσπάθεια κίνησης γινόταν εξαιρετικά επώδυνη με αποτέλεσμα να σωριάζεται στο έδαφος. Μετά από ενέργειες της Εκκλησίας της Ελλάδος και την προσωπική παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’, όπου το ανίατο πρόβλημα θεραπεύθηκε πλήρως με τη νέα τεχνολογία βηματοδοτών.

ΜΑΤΕΟ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤH ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος εμφανίστηκαν, πριν από λίγες μέρες, μαζί στην εκδήλωση του σχολείου, όπου φοιτούν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της παρουσιάστριας, κάποιοι εξεπλάγησαν.

Κάποιοι άλλοι απλώς κατάλαβαν ότι πλέον η σχέση του επιχειρηματία και της «ωραίας Ελένης» έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι πλέον ένα απλό φλερτ, αλλά ούτε και μια σχέση που αισθάνονται την ανάγκη να κρύβουν.
Τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρά. Τόσο σοβαρά, που πλέον είναι θέμα ημερών η μετακόμιση του Ματέο Παντζόπουλου στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, μία μετακόμιση η οποία έχει ήδη κανονιστεί.

Το μόνο που περίμενε η Ελένη Μενεγάκη για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα ήταν να ωριμάσουν οι συνθήκες. Και τώρα που αυτό συνέβη, είναι πλέον έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα μαζί με το σύντροφό της. Οι δυο τους έχουν ήδη συζητήσει και έχουν συμφωνήσει ότι ήρθε ο καιρός να μείνουν μαζί. Αποφάσισαν ότι ο Ματέο θα μετακομίσει στο σπίτι της Ελένης, αφού, έτσι κι αλλιώς, η παρουσιάστρια μένει εκεί με τα παιδιά της και θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για την ίδια να αλλάξει στέγη.

PAMELA ANDERSON- ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η ΠΑΜΕΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Γυμνές φωτογραφήσεις έκαναν πολλές σταρ για λογαριασμό της οργάνωσης προστασίας ζώων Peta οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ως αμφιλεγόμενες. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν λάβει μέρος στην εκστρατεία της Peta είναι η... βετεράνος του πορνό Jenna Jameson αλλά και η ξανθιά σεξοβόμβα Pamela Anderson.
H Pamela Anderson, μάλιστα, δραστηριοποιείται έντονα για λογαριασμό της Peta αφού δε σταμάτησε σε φωτογραφήσεις αλλά έχει προβεί σε διάφορες ενέργειες, όπως να σταθεί γυμνή μπροστά σε βιτρίνα.
Εκτός από τις δύο ξανθιές celebrity, άλλοι διάσημοι που έχουν φωτογραφηθεί για την Peta είναι η Eva Mendes, Alicia Silverstone, Olivia Munn αλλά και ο David Navarro.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ- ''ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ''

 ''ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ''

Η Κατερίνα  Γκαγκάκη στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Psychologies» μίλησε για τις ανασφάλειες  της και για την χρόνια ψυχανάλυση που έχει κάνει ώστε να τις ξεπεράσει.
Η κριτής του X-Factor είπε: «Όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση, προσωπικά δεν την έχω συναντήσει στη ζωή μου ποτέ. Θεωρώ ότι είμαι απελπιστικά ανασφαλής» (...) «Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση γι' αυτό. Υποψιάζομαι ότι έχω βοηθηθεί, αλλιώς θα συνέχιζα να είμαι κρυμμένη κάτω από το τραπέζι όταν έχουμε πολύ κόσμο στο σπίτι, όπως έκανα όταν ήμουν παιδί»
Η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν δίστασε να μιλήσει για την μοναξιά λέγοντας τα εξής:
«Δεν τη φοβάμαι, αλλά φοβάμαι ότι δεν την κατανοώ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω τις πραγματικές της διαστάσεις γιατί μ' αρέσει να είμαι μόνη μου ένα σαββατοκύριακο όταν όλη την εβδομάδα έχω δει 100 άτομα. Το επιζητώ. Αλλά όταν η μοναξιά σου είναι τρεις εβδομάδες διακοπών το καλοκαίρι ή παραμονή Πρωτοχρονιάς -κάτι που έχω κάνει- τότε τα πράγματα αρχίζουν να είναι περίεργα».

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

LADY GAGA- ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ FACEBOOK KAI TWITTER- ΓΙΑΤΙ ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ


«Θυσιάστε την ψηφιακή σας ζωή» είναι το όνομα της εκστρατείας που θα  συμμετέχει η Lady Gaga, απέχοντας από διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι να συγκεντρωθεί ένα εκατομμύριο δολάρια στο ταμείο της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Κρατήστε ένα παιδί στη ζωή» που στηρίζει οικογένειες που χτυπήθηκαν από το AIDS σε φτωχές χώρες.


Tα προφίλ της Lady Gaga είναι από τα πιο δημοφιλή των κοινωνικών δικτύων, έχοντας 24 εκατομμύρια φαν στο Facebook ενώ την «παρακολουθούν» στο Twitter επτά εκατομμύρια χρήστες.

Η οργάνωση δέχεται δωρεές μέσω μηνυμάτων από κινητά, και οι διοργανωτές είναι σίγουροι  πως η συμμετοχή των αστέρων με μεγάλη και ενεργή «βάση» θαυμαστών θα διευκολύνει την επίτευξη του στόχου του 1 εκατ. δολαρίων.

ANGELINA JOLIE - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''THE TOURIST''

Όσα τρέιλερ και αν έχουμε δει, δεν τη χορταίνουμε και περιμένουμε την προβολή της το Δεκέμβριο.

Ο λόγος φυσικά για την ταινία «The Tourist», στην οποία πρωταγωνιστούν η Angelina Jolie και ο Johnny Depp. Η ταινία αποτελεί ριμέικ της γαλλικής ταινίας του 2005 «Anthony Zimmer»  και έχει να κάνει με το ταξίδι ενός αμερικανού τουρίστα, ο οποίος μεταβαίνει στην Ιταλία για να ξεπεράσει έναν έρωτα. Στο ταξίδι αυτό θα γνωρίσει μια μυστηριώδη γυναίκα, η οποία τον χρησιμοποιεί για να βρει έναν εγκληματία. Τα υπόλοιπα στις οθόνες σας στις 10 Δεκεμβρίου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε δώρο στην αγαπημένη του, γνωστή δημοσιογράφο, με την οποία κλείνει ένα χρόνο σχέσης, μια πλαστική, αυξητική επέμβαση στήθους!

                                                                                 
 O λόγος για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας και την όμορφη αγαπημένη του και διάσημη δημοσιογράφο της ισπανικής τηλεόρασης, Σάρα καρμπονέρο, των οποίων η σχέση έγινε ευρέως γνωστή, όταν μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Μουντιάλ φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες την ώρα συνέντευξης.                      
Η εγχείριση έγινε σε ιδιωτική κλινική έξω από τη Μαδρίτη, πριν από 2 ημέρες και τα αποτελέσματα είναι... θεαματικά.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

Η Τζούλια επιστρέφει δυναμικά και αυτη τη φορά στο ρόλο της παρουσιάστριας. ΤΟ extra3 θα είναι το νέο της σπίτι.

υριο Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 12:30 το βράδυ η εκπομπή της Ελληνίδας πορνοστάρ ξεκινάει και θα έχει το όνομα «Καφές με τη Τζούλια», τρέμε Μενεγάκη έχω να πω εγώ.
Η Τζούλια έρχεται γεμάτη αυτοπεποίθηση με στόχο να ταράξει την Ελληνική show biz. Πρώτη καλεσμένη της θα είναι η θεότρελη Έφη Θώδη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σίγουρα στην εκπομπή της θα έχει χορηγούς από sex shop.xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ: ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 «Μες στην καλή χαρά» ήταν σήμερα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, μίλησε για την σχέση που διατηρούσε με την Αθηνά Οικονομάκου και τώρα πλέον έχει τελειώσει.
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τον έρωτα του:

«Δυστυχώς είμαι στη φάση που βγαίνω από μια σχέση» είπε αρχικά ο 34χρονος ηθοποιός. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λιάτσος από την παρέα του «Μες στην καλή χαρά», ρώτησε τον Παναγιώτη αν το όνομα της εν λόγω κοπέλας «μοιάζει με το όνομα της πρωτεύουσας της Ελλάδας», κι ενώ η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο της αποτρέποντας τον συνεργάτη της από το να κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εξέπληξε τους πάντες λέγοντας: «Λοιπόν, για πρώτη φορά δημοσίως θα παραδεχτώ ότι, ναι, είχα σχέση με την Αθηνά. Την αγαπούσα πάρα πολύ, γοητεύτηκα πάρα πολύ από εκείνη».

Όταν τον ρώτησαν γιατί χρησιμοποιεί παρελθοντικό χρόνο, ο Παναγιώτης απάντησε: «Γιατί δυστυχώς τελείωσε», ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να προσθέσει: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη σχέση. Μια από τις ομορφότερες σχέσεις της ζωής μου».
 

ΧΑΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-«ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ,ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΟ»

Στην επικοινωνία που είχε με τη εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για την ανήθικη πρόταση που είχε δεχθεί στο ''Next Top Model'', για την αυστηρή κριτική του, τους ωραίους άντρες, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου το ''Next Top Model''.

Για την ανήθικη πρόταση ο γοητευτικός Χ.Χριστόπουλος δήλωσε: 
«Ήταν από μια κοπέλα που τελικά δεν μπήκε στο σπίτι. Μου έκανε καμάκι, λέγοντάς μου κάτι πολύ προσωπικό. Είχε εκδηλώσει φανερά την επιθυμία της».
Πως σχολιάζει την αυστηρή κριτική που κάνει στα κορίτσια ; 
«Πρέπει να πούμε τη γνώμη μας. Τι να κάνω; Να μην την πω;» «Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα κορίτσια φέτος έχουν μακράν καλύτερα σώματα και επίσης πολύ καλύτερα πρόσωπα από πέρσι. (…) Υπάρχει μια παρεξήγηση: Μοντέλο δεν είναι ένα κορίτσι που το βλέπεις στο δρόμο και παθαίνεις μπλακ άουτ. Υπάρχουν διάσημα μοντέλα, όπως η Κέιτ Μος, που περνάνε απαρατήρητα. Δεν γυρνάς ούτε να τις κοιτάξεις και στο πλατό μεταμορφώνονται σε θεές και λες “Μα τόσο πολύ τις αγαπάει ο φακός;”»
 Για του ωραίους άντρες δήλωσε:
«Και οι ωραίοι άντρες μού αρέσουν. Το ωραίο δεν έχει φύλο. Καμιά φορά, οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν το ωραίο σε έναν άλλο άνδρα. Εγώ -και λόγω δουλειάς- κρίνω αλλιώς. Διακρίνω τα ωραία χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα, το ωραίο σώμα».
Αν θα συνεχίσει το ''Next Top Model'' o Χάρης απαντάει: 
«Ε, βέβαια! Καταρχήν, έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Πέρσι σκίσαμε, φέτος επίσης σκίζουμε. Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τα ποσοστά τηλεθέασης»

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ



Η ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει πολύ καλά την τακτική να έχεις νούμερα στην εκπομπή σου. Το τελευταίο διάστημα είδαμε στο καναπέ της Ελένης ονόματα που δεν τα πηγαίνανε καλά με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης μια από αυτές ήταν η παρουσία της Ε.Μελέτη και ύστερα της Κ.Ζαρίφη.
Τώρα η ωραία Ελένη περιμένει να υποδεχθεί στο πλατό της μια γυναίκα που μάλλον τις δένει κάτι ίδιο.
Τα νούμερα της ξανθιάς παρουσιάστριας φαίνεται πως έρχεται να δώσει με την παρουσία της η Δωροθέα Μερκούρη που τελευταία εργάζεται και ζει μόνιμα στην Ιταλία.
Και αν αναρωτιέστε γιατί η Δωροθέα θα δώσει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης στην Μενεγάκη είναι γιατί στο παρελθόν η Δ.Μερκούρη είχε δεσμό με τον νυν δεσμό της Ε.Μενεγάκης, Ματέο Παντζόπουλο.
Η Δωροθέα θα έρθει στις αρχές του μήνα για λίγες μέρες στην Ελλάδα και στις 8 Δεκεμβρίου έχει κληθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τι θα συζητήσουν οι δυο κυρίες και αν θα αναφερθούν στον Ματέο Παντζόπουλο.

ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δει μέχρι και γυμνούς ανθρώπους στο StreetViewτης Google, όμως, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι «έπιασε» γεννητούρια καταμεσίς του δρόμου! Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε μια γειτονιά του Βερολίνου, όπου μία γυναίκα φέρνει στον κόσμο το μωρό της στο πεζοδρόμιο!

Δίπλα της, είναι γονατιστός ένας άνδρας που την βοήθησε στον τοκετό και κρατά στα χέρια του το μωρό. Μία άλλη γυναίκα κρατά το κεφάλι της μητέρας, ενώ ένας περαστικός κοιτά σαστισμένος το συμβάν.Προς το παρόν, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη λήψη της φωτογραφίας, την οποία η Google έχει ήδη αντικαταστήσει με νέα εικόνα από τον ίδιο δρόμο.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΤΟΥ ''NEXT TOP MODEL'' ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ 6ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με τον τίτλο του έκτου ωραιότερου μοντέλου στον κόσμο επέστρεψε από την Κίνα το σεξι μοντέλο 
Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μέχρι στιγμής βλέπαμε το κορίτσι του ''Next Top Model'' να κάνει πασαρέλα για τους πιο γνωστούς εγχώριους οίκους μόδας τώρα πλέον θα έχει και έναν βαρύ τίτλο αφού κέρδισε με την αξία της πάντα τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Model of the World 2010».
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε στην εφημερίδα Εspresso : «Είμαι υπερήφανη για τη διάκρισή μου. Δούλεψα σκληρά, γι αυτό και τα κατάφερα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα και ευτυχώς οι κόποι μου έπιασαν τόπο»

ΓΡΗΡΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ- ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΟΥΣ ?

Και όπως λένε καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. 
Φήμες θέλουν τον Γρηγόρη να αντικαθιστά τους Καραμεροχαριτάτους. Πληροφορίες λένε ότι τα δύο παιδιά του πρωινού του ΑΝΤ1 θα ακολουθήσουν του χρόνου πιο πρωινή εκπομπή αφού όπως ακούγεται ο Γ.Αρναούτογλου θα αναλάβει τα ινία.
Ο Γρηγόρης σήμερα στο tv weekend δήλωσε: «Δεν έχω συζητήσει κάτι για του χρόνου» αφήνοντας με αυτή τη δήλωση το ενδεχόμενο να ισχύει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ- ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ

 ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Madame Figaro» και μίλησε ανοιχτά για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ που ήταν μπλεγμένος αλλά και για την Ευγενία Μανωλίδου που δεν την συμπαθούσε.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Η μεγαλύτερη αλητεία που έχει κάνει;
«Έχω κάνει πολλά που δεν τολμώ να πω. Για να αντέξεις αυτή την ταχύτητα, δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κι εγώ τα έκανα και τα δύο. Το θέμα είναι όμως ότι βγήκα από αυτό, όπως βγαίνει πολύς κόσμος. Στα 40 μου έχω βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η ζωή μου πάει μια χαρά».
 Κατάφερε να απεξαρτηθεί;
«Έπειτα από αρκετά χρόνια, ύστερα από πολύ κόπο και έχοντας μετρήσει πολλές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές φίλων. Όταν βγαίνεις από αυτό, είναι σαν να ξαναζείς από την αρχή. Γιατί βλέπεις τα πιο απλά πράγματα, αυτά που οι άλλοι θεωρούν δεδομένα, με άλλο μάτι».
  
Είχε ενδοιασμούς όταν έμαθε ότι θα το παρουσιάζει η Ευγενεία Μανωλίδου;
«Όταν μου το ανακοίνωσαν, το έχω πει και στην ίδια μάλιστα, είπα “Ρε παιδιά, είναι δυνατόν;”. Ήμουν μαλάκας όμως. Έκανα αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν: να κρίνω χωρίς να γνωρίζω. Γιατί η Ευγενία είναι φοβερός άνθρωπος. Το εννοώ. Είναι πολυμηχάνημα, πολύ καλή στη δουλειά της, στρατιώτης, πάντα εκεί, χωρίς να διαμαρτύρεται ή να κακολογεί. Θα σου δώσει συμβουλή, θα σου προσφέρει το καμαρίνι της για να κάνεις συνέντευξη, θα φέρει φρούτα να φάμε, θα δουλέψει με τα δικά μας ωράρια που είναι περίεργα. Και όλα αυτά χωρίς να έχει υποχρέωση να τα κάνει. Θα μπορούσε να το παίζει ντίβα και να μας κάνει να τρέχουμε. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Δεν ανακατεύεται και δεν φέρνει την προσωπική της ζωή στο πλατό. Λυπάμαι που είχα σκεφτεί έτσι. Βέβαια κι εκείνη μου είπε ότι όταν με είδε της φάνηκα λίγο περίεργος, οπότε μάλλον ήταν αμοιβαία τα αισθήματα. Αλλά είναι φοβερό που αλλάξαμε γνώμη ο ένας για τον άλλον. Και αν έχω μάθει κάτι απ’ αυτό που ζω τώρα, είναι ότι απ’ όσα λέγονται πρέπει να πιστεύεις το 1 με 2%».

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΕΙΜΑΙ 41 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΥΤΙΔΑ

Ο Πέτρος σήμερα έπιασε λαβράκι με την Δέσποινα Βανδη απέναντι του να λέει αυτο που απο άυριο 
τα κανάλια θα ασχολούνται
Πιός το περίμενε; Η Δέσποινα Βανδή λαμπερή και όμορφη όπως πάντα βρέθηκε στον Πέτρο και τα είπε όλα. Χωρίς δισταγμούς και κόμπλεξ και με τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου να βγάζουν φωτιά η Δέσποινα απάντησε σε ερωτήσεις λίγο περίεργες.
Η τραγουδίστρια δέν δίστασε να δηλώσει ότι είναι 41 ετών και όπως κάθε γυναίκα στην ηλικία της έχει κυτταρίτιδα.
 Για το πώς είναι η κατάσταση στη σχέση μεταξύ εκείνης και του Ντέμη η Δ.Βανδή απάντησε πως:
ως φυσιολογικό ζευγάρι έχουν εντάσεις.
Ο Πέτρος έκανε προτάσεις στην Δ.Βανδη με αξεσουάρ που βοηθάνε στο σεξ. Που ξέρεις μετά από αυτό το promo του Πέτρου μπορεί η Δέσποινα να αργήσει να ξανά μαλώσει με τον Ντέμη αφού θα είναι απασχολημένη.
 

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ : ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΣ ΣΥΖΙΓΟΣ

«ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ»

Ο Κώστας Βουτσάς κάθισε στην πολυθρόνα του Πέτρου Κοστόπουλου και μίλησε για τη ζωή του τόσο για την καριέρα όσο και για τα προσωπικά του.
O Κ.Βουτσάς μίλησε για την πρώτη φορά του που έγινε άντρας σε ηλικία 12 ετών και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά από μία κοπέλα την Αγγέλα σε έναν οίκο ανοχής.
Ο ηθοποιός δεν δίστασε να πει ότι  
«Ημουν καλός πατέρας αλλά Κακός σύζιγος».
 
Ο Κώστας Βουτσάς δέν μας έκρυψε ότι ήταν πολύ γενναιόδωρος με τις σχέσεις του αφού δήλωσε ότι άφησε ένα ολόκληρο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη σε έναν παλιό δεσμό του.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ : ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ. ΉΜΟΥΝ ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ
Για τις ταινίες που γύρισε είπε ότι έβγαλε πολλά χρήματα. Ένα γύρισμα ήταν ένα διαμέρισμα τεσσάρι στην Πατησίων.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ : Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΤΟΥ 60 ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΝΕΜΕΛΗ 
Για του τηλεαστέρες που βρίσκονται τώρα στην τηλεόραση δήλωσε:  Τα αστέρια της τηλεόρασης μετά απο 20 χρόνια δεν τους θυμάται κανείς.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που βρέθηκε στον Ισθμό 

Aναγνωρίσθηκε από τους οικείους του το πτώμα του 30χρονου άνδρα, ύψους 1,75-1,80 μ., με αραιά μαύρα μαλλιά, που εντοπίστηκε χθες στις 20.20 το βράδυ στη Διώρυγα Κορίνθου.  

Το πτώμα του άτυχου 30χρονου που έφερε μαύρο παντελόνι, τρίχρωμη μπλούζα, λευκό μπουφάν με κόκκινη ρίγα, μαύρα αθλητικά υποδήματα και χωρίς τιμαλφή, ανασύρθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ίσθμιας με τη συνδρομή πιλοτίνας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

 
Υπό την επήρεια μέθης ήταν ο 58χρονος άνδρας 
 
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα ζευγάρι από την Βέροια μετά τον πρωινό τους καυγά. 
Το περιστατικό συνέβη της Πέμπτη (25/11) το πρωί, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας περιέλουσε την σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό,  και έβαλε φωτιά.
Ευτυχώς η κατάληξη δεν ήταν μοιραία. Στο νοσοκομείο με εγκαύματα νοσηλεύεται η άτυχη γυναίκα ενώ ο σύζυγός της έχει ελαφρά εγκαύματα στο χέρι.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ- ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό 
''In Style'' δηλώνει ερωτευμένη μιλάει 
για τον γάμο τον σύντροφο της και την μητρότητα. 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κ.Λέχου: «Δεν είχα την ανάγκη να γίνω μητέρα με την τρέχουσα έννοια. Για μένα όμως μητέρα είναι πολλά πράγματα. Είναι ο τρόπος που αγκαλιάζεις τους ανθρώπους, τον κόσμο. Ό,τι μπορείς να κάνεις με αυτή την έννοια το έχω και με αυτό το σκεπτικό προσπαθώ να καλύψω αυτή μου την ανάγκη, έτσι βρίσκω διεξόδους.»
Η Κατερίνα Λέχου τον τελευταίο καιρό αισθάνεται άνετη όταν μιλάει για την σχέση της και δηλώνει
 Κ.Λέχου: «Είναι αναμενόμενο όταν υπάρχει μια τηλεοπτική επιτυχία να έρχονται στο φως και άλλα κομμάτια της ζωής, πέραν του επαγγελματικού. Εμένα δεν με ενοχλεί, γιατί όπου δεν θέλω, δεν το τροφοδοτώ όλο αυτό.
Γνωρίζω καλά ότι αν εμφανιστώ σε κάποια δημόσια εκδήλωση με το σύντροφό μου, για παράδειγμα, θα γίνουν διάφορα σχόλια γύρω από αυτό, αλλά το έχω επιλέξει και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό μετά θα πρέπει να με ενοχλεί.
Αν δεν έχεις εμπορευτεί ποτέ την προσωπική σου ζωή, κανείς δεν θα υπερβεί τα εσκαμμένα. Φυσικά και μπορείς να τη διαφυλάξεις.
Εγώ δεν συμφωνώ με εκείνους που είναι στο προσκήνιο αλλά γκρινιάζουν γιατί τους ακολουθεί η δημοσιότητα. Όταν συμμετέχεις σε μια επιτυχία, όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Θα περάσει όλο αυτό, θα ξεφουσκώσει και θα ξανά έρθει η ηρεμία, αρκεί να μην το τροφοδοτείς. Όταν υπάρχει όριο και ό,τι γίνεται γίνεται με σεβασμό, ποτέ δεν με ενοχλεί».
Η άποψη της για το γάμο είναι
Κ.Λέχου:«Ο γάμος δεν είναι απλώς ένα χαρτί, όπως πολλοί μπορεί να θεωρούν, είναι ένα ιερό μυστήριο, φυσικά, αν πιστεύεις στο Θεό.
Εγώ πιστεύω στην ουσία του αλλά τον έχω φοβηθεί. Βλέπω γύρω μου όλους εκείνους τους ανθρώπους που ζούσαν ευτυχισμένοι πριν και ξαφνικά μετά το γάμο φέρονται, ζουν και αντιδρούν σαν φυλακισμένοι.
Έχω λοιπόν κι εγώ συνδυάσει κάπως στο μυαλό μου το γάμο με τη φυλακή. Το ουσιαστικότερο για μένα, πέρα από όλα αυτά, είναι να μπορείς να συμπορεύεσαι. Φυσικά, ποτέ δεν λέω “ποτέ” αλλά πιστεύω πως όλα αυτά είναι θέμα επιθυμιών, εσωτερικής ανάγκης και σωστού timing».

ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ''ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΣ''

Ο σταθμός ALPHA άρχισε τις περικοπές με πρώτη εκπομπή που αποχωρεί επίσημα με ανακοίνωση το ''ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΣ''.

Παρακαλούμε σημειώστε τις παρακάτω αλλαγές
στο πρόγραμμα του σταθμού:

Από την Δευτέρα 29/11/2010 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, για όλο τον μήνα Δεκέμβριο, η εκπομπή «Λες και το 'ξερες» θα μεταδίδεται σε επανάληψη".

Η ΖΙΖΕΛ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΟ- ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑ

Δείτε την φωτογράφιση που έγινε πριν από λίγες μέρες 
στο St Barts :
 
Κάποιες τέτοιες φωτογραφίες θα πρέπει να είδαν οι υπεύθυνοι του μεγαλύτερου καρναβαλιού στην Βραζιλία και τις έκαναν την πρόταση να πάρει και αυτή μέρος.
Πριν λίγο καιρό η sexy Ζιζέλ επιβεβαίωσε και η ίδια ότι θα πάρει μέρος στο καρναβάλι του ΡΙΟ.
Το μοντέλο φαίνεται ότι δεν κρατιέται μέχρι εκείνη τη μέρα και άρχισε να μπαίνει λίγο πιο νωρίς στο κλίμα του καρναβαλιού φορώντας αυτά τα μικροσκοπικά μαγιό.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗ

«Είναι μεγάλο το σοκ να αισθάνεσαι ότι 
σου έχουν κλέψει το οτιδήποτε»
Κάτι λείπει σκεφτόταν η Μενεγάκη όταν έψαχνε και τελικά το βρήκε. Η ωραία Ελένη αναφέρθηκε στην κλοπή της φωτογραφικής της μηχανής παίρνοντας αφορμή από την καλεσμένη της Δέσποινα Μοιραράκη που και αυτή μίλησε για την κλοπή των πανάκριβων χαλιών της.
Προσωπικές στιγμές της Ελένης Μενεγάκης και του Μάκη Πανταζόπουλου φαίνονται να απειλούνται αφού κάποιος αντέγραψε τα αρχεία από τη φωτογραφική της μηχανή. 
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τα ΜΜΕ με δελτίο τύπου και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά σε όποιον δημοσιεύσει της φωτογραφίες. 
Η Ε.Μενεγάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλο το σοκ να αισθάνεσαι ότι σου έχουν κλέψει το οτιδήποτε»

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ ΚΑΙ Η ΒΙΛΑ ΤΗΣ

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έχει στην κατοχή της μία απο τις ακριβότερες βίλες.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε δημιουργήσει το συγκεκριμένο σπίτι πριν από μερικά χρόνια ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της ίδιας και της οικογένειάς της. Η τραγουδίστρια όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει προβλέψει για την διασκέδαση των παιδιών της αφού έχει δημιουργήσει στη μεγάλη τις πισίνα ένα water park.
Το σπίτι είναι 950 τετραγωνικών μέτρων και έχει πολύ άνετους εσωτερικούς χώρους.

ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ- ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Ο Έλληνας είναι πολυμήχανος και βρίσκει τρόπους για να σώσει την τσέπη του απο τα διόδια

Μία τρομερή δικαιολογία και ένα φοβερό εργαλείο βρήκαν δύο Ελληνάρες για να μην πληρώσουν το κόμιστρο των διοδίων. Αν ξέρεις κάτι λίγα για τον ανάδρομο Ερμή σου αυτο μπορεί να σε βοηθήσει να δώσεις μια καλή δικαιολογία στν ευγενικό υπάλληλο διοδίων . 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ- ΕΦΑΓΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...- ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΤΗΝ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ Ο ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε σήμερα στο ''Πρωινό μου'' να ξεκαθαρίσει της φήμες που τον ήθελαν με την Μαριάνα Πολυχρονίδη.
  
«Ό,τι και αν λέγεται να ξεκαθαρίσω ότι την είχα πέσει στην κοπέλα και έφαγα πόρτα» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν προχώρησε η… «κατάσταση».

«Η Μαριάννα εκείνη την εποχή είχε σχέση και έτσι δεν κόλλησε»

ΣΑΡΚΟΖΙ- Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Ο Πιερ Σαρκοζί ακολουθεί τα χνάρια της Κάρλα Μπρούνι, καθώς κάνει καριέρα μοντέλου, αφότου έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη μουσική βιομηχανία ως παραγωγός.

Ο 25χρονος νεαρός είναι ο γιος του Νικολά Σαρκοζί από το πρώτο του γάμο με την Μαρί Ντομινίκ Κουλιόλι και από μικρός φαινόταν ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την πολιτική, καθώς τον τραβούσε το lifestyle.
Ο γοητευτικός Γάλλος πόζαρε για την κολεξιόν του Γερμανού σχεδιαστή Philipp Plein στην ακτή του Σαν Τροπέ, ενώ είχε παρευρεθεί και στο άνοιγμα της μπουτίκ του σχεδιαστή στο εξωτικό μέρος.

ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ-ΣΦΑΛΙΑΡΩΣΑ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δώσει σφαλιάρα στον Στάθη Ψάλτη
Ο λόγος γιατί την απάτησε
Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε στην "Πρωινή Μελέτη" ότι έχει δώσει μια τόση δα σφαλιαρίτσα στον Στάθη Ψάλτη γιατί την απατούσε όταν ήταν μαζί. 
Μάλιστα είπε ότι την απάτησε ούτε μια ούτε δυο αλλά αρκετές φορές, αλλά ο ίδιος δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως.

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ- ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΟΥΣ- ΠΑΕΙ ΣΤΟ MEGA?

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ : ΑΠΟΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΟΥ <<10 ΜΕ 1>>

Σύμφωνα με πληροφορίες Αργυρώ υπέγραψε πριν από λίγο με τον ALPHA. Ωστόσο μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτή η εκδοχή ακούγεται ότι συζητά και με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με τους οποίους είναι φίλη.
Σύμφωνα με  ρεπορτάζ η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έφυγε από τον ΑΝΤ1 γιατί ήθελε να πάρει μέρος στο TOP CHEF, αλλά την απέρριψαν οι άλλοι κριτές λέγοντας ότι δεν την θέλουν γιατί  είναι τηλεμαγείρισσα. Αυτός ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός σε συνδυασμό με τα προβλήματα που διέβλεπε ότι υπάρχουν στον ΑΝΤ1 ήταν οι αιτίες που τα βρόντηξε κι έφυγε από το κανάλι.
Οι παρουσιαστές τους πρωινού Χαριτάτος και Καραμέρος, ανάφεραν ότι:  «Πρωτογνωρίσαμε την Αργυρώ στο μαγαζί της. Της προτείναμε να 'ρθει στην παρέα μας γιατί βλέπαμε μια υπέροχη γυναίκα, μια μαμά, μια φίλη»..
«Αν ρωτάτε αν ενοχληθήκαμε, δεν ενοχληθήκαμε. Αν ρωτάτε αν στεναχωριόμαστε, στεναχωριόμαστε».


Όπως λέγεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απογοητευμένη από τους ιθύνοντες του σταθμού και όχι από τους παρουσιαστές της εκπομπής, καθώς οι σχέσεις τους ήταν 
άψογες.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ''ΜΑΜΑ''ΗΤΑΝ ''I LOVE YOU''

H Mαριλένα Παναγιωτοπούλου βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του έργου της Βάνας Μπάρμπα 
«50 χρόνια έρωτα»
  
                               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΕ
 «Ο γιος μου είναι μια χαρά. Είμαι full ερωτευμένη μαζί του, είναι ίδιος ο άντρας μου. Τι άλλο να θέλει μια γυναίκα; Οι πρώτες λέξεις που είπε ο γιος μου ήταν “I love you”. Του έχω πάρει ένα κουκλάκι που το λέει και το αντέγραψε από εκεί. Μέχρι το παιδί μου να πάει σχολείο δεν πρόκειται να κάνω τίποτε επαγγελματικό, θέλω να είμαι μαζί μου»

ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ-ΣΑΚΚΑ-ΛΙΑΝΟΣ ΣΕ CARTOON

Η ΙΣΤΟΡIΑ
Από την πρώτη στιγμή της ζωής του, ο Σάμμυ έρχεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο
και πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι η ζωή δεν είναι ένας ωκεανός ηρεμίας και γαλήνης.
Πρέπει να μάθει να επιζεί, προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει μια μέρα στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκε. Αυτή είναι η μοίρα του ως χελώνα.
Ο Σάμμυ όμως, έχει σκληρό καβούκι, δυνατά κι ευκίνητα πτερύγια
και μια ιδιαίτερη αγάπη για την περιπέτεια!
Κατά τη διάρκεια του απίστευτου ταξιδιού του,
σε θάλασσες ζεστές και παγωμένες, θα κάνει φίλους, θα συναντήσει ανθρώπους και θα προβληματιστεί για την υγεία του πλανήτη.

Βασική του, όμως, αποστολή,είναι να ξαναβρεί την πανέμορφη Σέλι.Αυτή που πριν από αρκετά χρόνια του έσωσε τη ζωή.Αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας θα αποτελέσει ένα πραγματικό τσουνάμι στη ζωή του Σάμμυ.

 Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη
στα ελληνικά με τις φωνές των:
ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΟΥΤZΙΔΗ (ΣΑΜΜΥ)
ΛΙΝΑΣ ΣΑΚΚΑ (ΣΕΛΙ)
ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΝΟΥ (ΡΕΪ)

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ- ΕΦΕΡΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ GOLDEN HALL-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

H Έλενα Παπαρίζου άναψε το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας στο Golden Hall... «φέρνοντας» έτσι πιο κοντά τα Χριστούγεννα.
Τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες της, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα πυροτεχνήματα που έκλεισαν την όμορφη βραδιά... Όσο για τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί, την αγκάλιαζαν και της ζητούσαν αυτόγραφα. 
H Έλενα Παπαριζου δήλωσε
''Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκινημένα με ρωτούσαν αν είμαι αληθινή κι εγώ τους έλεγα ''αν με τσιμπήσεις θα δεις ότι πονάω κιόλας''. Επίσης μου έκαναν πολλές σφιχτές αγκαλιές και μου έδωσαν ωραίες ευχές. Για μένα τα Χριστούγεννα είναι μια δύσκολη γιορτή, γιατί έχασα τον πατέρα μου αλλά η ζωή συνεχίζεται και τα παιδάκια θέλουν τη δύναμη από εμάς που ζούμε και όχι από αυτούς που έχουν φύγει. Εύχομαι το 2011 να είναι μια μοναδική χρονιά για όλους μας''.