Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΞΑΝΑ

ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. 
  


Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΝΕΟ ΥΟΡΚΕΖΟΣ. ΤΟ ΠΗΡΕ ΖΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΟΛΑΡΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ :


«Είμαι χαλαρή, ευτυχώς. Ήρεμη, ευτυχής, χαρούμενη και προσγειωμένη. Και ερωτευμένη επίσης - αν αυτό είναι που νιώθω. Πειράζει;» ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «Δεν θέλει να βγαίνω μόνη μου έξω. (…) Ξέρει ποιους ζηλεύει. Είναι ωραίο πάντως να σε ζηλεύει ένας άνδρας. Όχι άρρωστα βέβαια, αλλά να δείχνει ένα ενδιαφέρον. (...) Με βιντεοκλήση μιλάμε». 

ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ Η ΡΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ:  
«Και να φύγω τι θα γίνει; Ουδείς αναντικατάστατος».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ Σ.Ν.Ο.Μ.Π



Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ <<Big Fish>>.
 
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ  ΤΟ SEX SYMBOL ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ T.V ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
 
 Δημητρα Ματσουκα «Δεν ενοχλούμαι. Ας γίνεται αντικείμενο κουβέντας, αρκεί να μην είμαι μπροστά. Ή αντικείμενο συνέντευξης, αρκεί να μην είμαι εγώ η συνεντευξιαζόμενη. Αντικείμενο φωτογράφησης ή γυρίσματος δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να θαυμάζω τον φωτογράφο ή τον σκηνοθέτη».

Η ΚΟΥΚΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΑ 

«Στον έρωτα πρέπει να σεβόμαστε και να επιθυμούμε τον άλλον. Να διατηρήσουμε την ιδανική εκδοχή του στα μάτια μας. Στον έρωτα δεν επιτρέπονται όλα».



Σύμφωνα με τη Δήμητρα, οι "Κούκλες" είναι μία γυναικεία σειρά την οποί πρέπει να παρακολουθούν και οι άντρες: «Ο σωστός άντρας πρέπει να γνωρίζει το γυναικείο μυαλό και εδώ θα έχει την ευκαιρία να δει τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες κι όλο αυτό σε μια μόνο σειρά». 

 
Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΝΟΜΠ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΗΣ. 

Χαρακτηριστηκά δηλώνει :
«Μπορεί κάποιοι να με θεωρούν σνομπ. Όπως και κάποιοι άλλοι να πιστεύουν ότι είμαι κορόιδο, μη εξαργυρώνοντας το “χαρτί” μου. Όμως το πιο σημαντικό είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα».

BIG BROTHER : Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ live show ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ. ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΕΔΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΑΚΡΙΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ .                                                          
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ <<ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ>> ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ. Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΕΤΣΙ , ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥ <<ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ>> ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΑΥΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗ ΝΤΟΡΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.




ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η SHOW BIΖ , Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ